επιδομα βιβλιοθηκης  === ΑΧΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙ “ΔΩΡΑΚΙ” ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ???

  === Βρε λέτε να είναι τόσο αδέκαστοι, που παρ ολά αυτά θα επιβάλουν στην κατοχική συγκυβέρνηση να επιστρέψει σε όλους εκείνους που πλήρωσαν με αίμα την “εισφορά αλληλεγγύης”… δηλαδή τα 600 ολόκληρα εκατομμύρια που έκαναν φτερά και δεν έγιναν αλληλεγγύη??? Λέτε να έχουμε σε καθεστώς κατοχής τόσο αδέκαστη δικαοσύνη, ή κάποιοι θα κάνουν και πάλι γαργάρα το μεγάλο πλιάτσικο, και μάλιστα με τίμημα πολύ – πολύ φτηνό???…
“ΦΟΡΟΥΜπήχτης”

  === Δικαστικοί: Ανακλήθηκε η φορολόγηση του επιδόματος βιβλιοθήκης — Εκανε πίσω ο γραμματέας εσόδων μετά την απόφαση του ΣτΕ και τις επιστολές διαμαρτυρίας.

  === Ανακάλεσε, τελικά, ο γενικός γραμματέας Εσόδων, Χ. Θεοχάρης, το έγγραφό του για τη φορολόγηση  του επιδόματος βιβλιοθήκης και οργάνωσης γραφείου των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, μετά τις επιστολές διαμαρτυρίας των έξι δικαστικών Ενώσεων στον πρωθυπουργό, τον Γ. Στουρνάρα και τον Αντ. Ρουπακιώτη. Οι ενώσεις ζητούσαν την άμεση ανάκληση του εγγράφου. Σε ανακοίνωσή τους, την Πέμπτη, οι έξι Ενώσεις υπογραμμίζουν, μεταξύ άλλων, ότι… το ΣτΕ έχει κρίνει εδώ και 14 χρόνια ότι το επίδομα βιβλιοθήκης κ.λπ. (μετά τις περικοπές ανέρχεται στο ποσό των 470 ευρώ) που δίνεται στους δικαστές έχει αντισταθμιστικό χαρακτήρα και δεν υποβάλλεται σε φόρο εισοδήματος, δηλαδή δεν αποτελεί φορολογητέο εισόδημα.

  === Μετά τις επιστολές τους, η ισχύς του επίμαχου εγγράφου του Χ. Θεοχάρη ανακλήθηκε, με αποτέλεσμα να παραμένει αφορολόγητο το επίδομα βιβλιοθήκης.
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
=== Σαφέστατα συμφωνώ, ότι η “δικαιοσύνη” της ξωτικής και μακρινής και διεφθαρμένης Botsovalia, έχει πάψει προ πολλού να εκπληρεί το νόημα της λέξης που κουβαλά. Είναι τμήμα ενός διαφθαρμένου συστήματος εξουσίας και με πολλά παραδείγματα δείχνει, ότι και αυτή εκπροσωπεί αυτό το χουντικοφασιστικό καθεστώς και ίσως αποτελεί τον σημαντικότερο πυλώνα, αφού ανέχεται σκανδαλωδώς, την εκτεταμένη καθιέρωση νέων αντισυνταγματικών ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ διατάξεων, αφενός αποκλεισμού του 90% και πλέον του Botsovalians λαού, στο να έχει προσιτή πρόσβαση σε μια ΔΙΚΑΙΗ δίκη και αφετέρου επίσης ανέχεται τις εκτεταμένες ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ-ΠΡΟΦΥΛΑΚΊΣΕΙΣ με απλές υποψίες και με την εκ των υστέρων κατασκευή κατηγορητηρίων!!!
Αν η “δικαιοσύνη” των τελευταίων χρόνων ήταν ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να ζούσαν οι Botsovalians, αυτή την πανάθλια άσκηση φασιστικής εξουσίας ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Η “δικαιοσύνη” των τελευταίων 15 χρόνων, έχει μεταβληθεί σε ένα σκληρό εργαλείο αυθαιρεσίας του όλου πλέγματος εξουσίας.
Παρ΄ όλ’  αυτά, εγώ δεν μπαίνω στη ρουτίνα, της σοβαρότατης εκδοχής να θέλει η κοινοβουλευτική χούντα της Botsovalia, να κάνει ανταποδοτική φιλοφρόνηση διαπλοκής προς τους δικαστές. Εγώ κρίνω εφαρμογές και αποτελέσματα.
Λέω λοιπόν, ότι αφού ο John-John Stournare και ο γραμματέας του Grace of God (double) ή GoG-GoG, βρήκαν φορολογητέα ύλη, την οποία μέχρι χθες δεν φορολογούσαν και χωρίς να εξετάσουν και να βρουν τον λόγο της “ατέλειας” του επιδόματος βιβλιοθήκης δικαστών, προχώρησαν σε…. (ερμηνευτική???????) εγκύκλιο να το φορολογήσουν, ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΟΤΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΗΓΈΤΕς ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ BOTSOVALIA, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΟ!!!!
Αν δε αναλογιστούμε δε, ότι σε διάφορους ΕΙΔΙΚΟΥΣ κλάδους εργαζόμενων υπήρχε αντίστοιχο ή ανάλογο επίδομα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ, που καταργήθηκε δια της ενσωματώσεως στον μισθό, όπως συνέβαινε ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ με το επίδομα στολής ή και τροφής, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι το κενό στο κρανίο τους διευρύνεται επικίνδυνα, αφού με πού απλή κίνηση, μπορούσαν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΕΙ 2-3 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΠΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΓΟΡΑΣ. Γκέγκε???? Έτσι κι΄ αλλιώς το επίδομα αυτό δεν θεωρείται μισθός, αλλά αντί άχρηστων βιβλίων, αγοράζονται άλλα μποτσοβαλιώτικα καλούδια.
Αν πάλι ΗΞΕΡΑΝ John-John Stournare και Grace of God (double) ή GoG-GoG, ότι το υπό κρίσιν επίδομα βιβλιοθήκης δικαστών και φαρισαίων της Botsovalia, δεν φορολογείται ως μη μισθός που είναι, αλλά προχώρησαν σε θεαματική έκδοση της κωλόχαρτου εγκυκλίου, ΤΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΟΥΣΤΙΑ, μόνο σε πούστηδες ανήκει και μόνο ως τέτοιοι είναι αντιμετωπίσιμοι…..

Απάντηση