Γενικό Λογιστήριο του Κράτους: Ληστές εντός!!!!

22 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  === 6 συλλήψεις για απάτη με εικονικές συντάξεις μέσα στο…. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!!

=== «ΑΡΠΑΞΑΝ» 600.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

  === Απάτη – μαμούθ με εικονικές συντάξεις μέσα στο ίδιο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!!
=== Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη υπαλλήλων του γενικού λογιστηρίου του κράτους με την κατηγορία της συμμετοχής σε δύο αυτοτελείς εγκληματικές οργανώσεις που είχαν υπεξαιρέσει από το δημόσιο πάνω από 600.000 ευρώ.
   === Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας, από τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι μια υπάλληλος (σε αργία) του γενικού λογιστηρίου του κράτους, μια πρώην υπάλληλος και μια συνταξιούχος της ίδιας υπηρεσίας καθώς επίσης και άλλα τρία άτομα που συμμετείχαν σε δύο αυτοτελείς εγκληματικές οργανώσεις οι οποίες με τη μέθοδο της εκταμίευσης χρημάτων μέσω εικονικών συντάξεων είχαν υπεξαιρέσει από το δημόσιο το τελευταίο έτος, πάνω από 600.000 ευρώ.

  === Αναρτήθηκε από zeidoron dtsoukas

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Δυστυχώς, οι  κακοποιοί και τρομοκράτες Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Στουρνάρας, Παπανδρέου, Παπαδήμος και άλλοι συμμορίτες, διαφεύγουν τη σύλληψη…

Απάντηση