40 ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

25 Φεβρουαρίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ -ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ  === Σβήνει ο Ελληνισμός! Σιωπά η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου!!!!

  === Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπανδρέου, Στουρνάρα, ιδού το ΒΑΤΕΡΛΩ της ΕΛΛΑΔΑΣ! Κάτω από 7.000 οι γεννήσεις στη Θεσσαλονίκη ( ετησίως ), 15.000 εκτρώσεις (40 κάθε μέρα)! Σβήνει ο Ελληνισμός ! Σιωπά η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία του τόπου!!!!

  === Το σημερινό πρωτοσέλιδο – έρευνα του Αγγελιοφόρου της Κυριακής (εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας) αποτελεί μια ΓΡΟΘΙΑ στο στομάχι των κοιμισμένων και παρηκμασμένων και αλλοτριωμένων Νεοελλήνων! Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, πέρα από τις 4.000 αυτοκτονίες (μέσα σε 3 χρόνια), τις πολλές χιλιάδες πρόωρους θανάτους, έχει ως συνέπεια και ένα βαρύ πλήγμα στο ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ της Ελλάδας. Τα στοιχεία αυτά είναι για τη περσινή χρονιά, αλλά είναι βέβαιο ότι τα δημογραφικά στοιχεία της Ελλάδας θα χειροτερεύσουν τα επόμενα χρόνια, μετά από τα πρωτοφανή ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ για τεκνοποίηση του τρίτου μνημονίου που ψήφισαν οι βουλευτές των τριών κομμάτων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, στα Υπουργεία Οικονομικών (Στουρνάρας, Σταϊκούρας, Μαυραγάνης) και Υπουργείο Εργασίας (Βρούτσης, Ν. Παναγιωτόπουλος)! ( This is a social article on the economical  crisis in Greece and not a religious article).

  === Τα επόμενα 20 χρόνια στη Κεντρική Μακεδονία οι θάνατοι θα είναι περισσότεροι κατά 75.000 από τις γεννήσεις, χώρια όσοι μεταναστεύουν. Οι γεννήσεις έχουν πέσει πολύ κάτω από 8.000 ( το 20% υπολογίζεται ότι είναι νεογέννητα μεταναστών ) και γίνονται 40 εκτρώσεις κάθε μέρα, δηλαδή, περίπου 15.000, όλο το χρόνο, διπλάσιες από τις γεννήσεις!!! Ακόμα και γυναίκες που προσπαθούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί το “ρίχνουν” λόγω της οικονομικής κρίσης!!!

  === Είναι αυτό που προβλέπαμε, ότι τα μέτρα Στουρνάρα και Βρούτση  θα “ερημοποιήσουν”  πολλές παραμεθόριες περιοχές και νησιά  της Ελλάδα, θα υπάρξει εθνογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, με…. …. …. ….Η συνέχεια  εδώ

Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση