ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ  === Τελικά, οι κατά παραγγελία Μανιτάκη εδώ και έναν μήνα -!!!!!!!!!!- 7.000 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, δεν ήταν σχήμα λόγου ενός καραγκιόζη υπουργού, αλλά σήμερα μαθαίνουμε, ότι ο μαγικός για την… τρόϊκα αριθμός 7.000 δημοσίων υπαλλήλων, εντελώς συμπτωματικά, συμπεριελήφθηκε στο σενάριο κωμωδίας, της ετήσιας έκθεσης, του ανεκδιήγητου γενικού επιθεωρητή, της εν Ελλάδι διαφθοράς.

  === Δεν το γράφει ευθέως αλλά το εννοεί. Αυτοί οι 7.000 λωποδύτες, έχουν χρηματίσει – χρηματίσει, πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί, ενικού γραμματείς και φαρισαίοι, διοικητές ΝΠΔΔ και κρατικών ΝΠΙΔ, και τα παρ΄αυτοίς κλεφτρόνια και τσιλιαδόροι, από το 1993 έως το 2013!!! Ο γενναίος γενικός, προτείνει την άμεση απόλυσή τους, μπας και ησυχάσει ν μοβόρα η τρόϊκα!!!! ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

   === Καταστάσεις για γέλια και για κλάματα στο Δημόσιο περιγράφει η Εκθεση των «Αδιάφθορων»
=== Υπάλληλοι με πτυχία – «μαϊμού», άλλοι που δεν εμφανίζονται ποτέ στη δουλειά τους, ακόμη και καταδικασμένοι για κακουργηματικές πράξεις που συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά. Αυτά και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο πολυσέλιδο πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

  === Στο πόρισμα καταγράφονται περίπου 7.000 περιπτώσεις επίορκων υπαλλήλων που εξακολουθούν να αμείβονται από το Δημόσιο και βρίσκεται στα χέρια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη. Περιγράφονται εξωφρενικές περιπτώσεις υπαλλήλων που θα έπρεπε εδώ και καιρό να βρίσκονται εκτός Δημοσίου.

  === Όπως αναφέρει η εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», κατά τους ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από το «Σώμα των Αδιάφθορων», όπως πολλοί αποκαλούν το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, έχουν μεταξύ άλλων εντοπιστεί:

  === Διευθύντρια σχολείου της Στερεάς Ελλάδας που είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και πλαστό μεταπτυχιακό προκειμένου για να καταλάβει τη θέση.

  === Υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης στις φυλακές είχε καταθέσει πλαστό απολυτήριο Λυκείου και μάλιστα με βαθμό 18.

  === Υπάλληλοι με πλαστά πτυχία ξένων γλωσσών που δεν γνωρίζουν ούτε λέξη αγγλικά και μάλιστα υπηρετούν σε θέσεις «ξενόγλωσσες».

  === Περιπτώσεις υπαλλήλων με πλαστά πτυχία για χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

  === Παράλληλα με τους αιφνιδιαστικούς επιτόπιους ελέγχους σε δημόσιες υπηρεσίες, οι επιθεωρητές του Σώματος Ελεγκτών διαπίστωσαν ότι γραφεία όπου θα έπρεπε να εργάζονται υπάλληλοι ήταν άδεια, αλλά και κατάχρηση στην παροχή αδειών, κυρίως όσον αφορά εκπαιδευτικούς.

ΠΗΓΗ:  news.yahoo.com μέσω iefimerida.gr

Απάντηση