ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΟΡΟΣ  === Με ένα κλικ στην εικόνα θα μπορέσετε να εξηγήσετε πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.

  === Ο Σόρος με τον ρώσο ΓΑΠ, (Γέλτσιν) στο Κρεμλίνο. Λίγο μετά ξεκίνησε η κατάρρευση της Ρωσίας, το ξεπούλημα του εθνικού της πλούτου, οι μαζικές δολοφονίες ανθρώπων, μέχρι την στιγμή που ο Πούτιν λύτρωσε την πατρίδα του: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

  === Αντίστοιχα στην Ελλάδα, τον Νοέμβρη του 2009 ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον Σόρος. Αυτά που ακολούθησαν, τα γνωρίζετε. Άλλωστε η ίδια η κυρία Παπανδρέου, επιθυμούσε διακαώς την επαφή του γιού της με τον σφαγέα.

  === Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις αυτά που αποκαλύπτει το Ολυμπία εδώ και 3 χρόνια, να χρησιμοποιούνται ως πολιτικά επιχειρήματα από αντίπαλα κόμματα που μέχρι πρότινος τα χαρακτήριζαν “υπερβολές” και συνωμοσιολογίες. Το νέο παιχνίδι στο πολιτικό σύστημα, ακούει στο όνομα “πάνω σου ο Σόρος”. Ουδείς όμως τολμά να αγγίξει τον πραγματικό άνθρωπο του Σόρος στην Ελλάδα. Τον Γιώργο Παπανδρέου.

  === Γι΄αυτό και ακούγεται απολύτως φαιδρό όταν ακόμα και ο Ε. Βενιζέλος κατηγορεί τον Τσίπρα για σχέσεις με τον Σόρος, όταν ο ίδιος ως υπουργός ΓΝΩΡΙΖΕ πως ο Παπανδρέου έφερνε το ναζιστικό γουρούνι από την πίσω πόρτα ως πρωθυπουργός. Όπως έφερνε και τον άλλον απατεώνα, τον Ρουμπινί που ανεχόταν να τον παρουσιάζουν οι εδώ λακέδες της δημοσιογραφίας ως “Νομπελίστα”.

  === Αφού διαβάσετε τις εκατέρωθεν νεώτερες σοροκαταγγελίες, ας θυμηθούμε ορισμένα από αυτά που αποκαλύψαμε κατά καιρούς.

  === Αναρτήθηκε από την olympiada και συνιστώ να επισκεφθείτε με ένα ΚΛΙΚ την Ανάρτηση, γιατί έχει πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα!!! Μιλά για τις σχέσεις όλων με την διεθνή γκάγκστερ.

Απάντηση