ΧΑΛΚΙΔΑ 03  === Ο Νίκος Πολυχρόνης έσβησε μαζί με άλλον ένα φίλο του από αναθυμιάσεις. Σε κρίσιμη κατάσταση άλλοι τρεις συμφοιτητές τους.

  === Με τη ζωή τους πλήρωσαν ο 21χρονος Χαλκιδέος φοιτητής Νίκος Πολυχρόνης και άλλος ένας συμφοιτητής του την επιθυμία τους για να ζεσταθούν χθες το απόγευμα στη Λάρισα.

  === Το ατύχημα συνέβη στη συνοικία Φιλιππούπολη, σε μονοκατοικία όπου ο Πολυχρόνης μαζί με άλλους 4 σπουδαστές του ΤΕΙ άναψαν κάποιο αυτοσχέδιο θερμαντικό μέσο για να ζεσταθούν. Από τις αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους οι δύο νεαροί, ενώ οι άλλοι τρεις έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σε κρίσιμη κατάσταση.

  === Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού ατυχήματος κάνει η Αστυνομία η οποία αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

  === Σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr η οικογένεια του άτυχου νέου μένει στο Αλωνάκι και ο πατέρας του εργάζεται στο εργοστάσιο των Τσιμέντων Χαλκίδας.

  === Η κηδεία του Νίκου Πολυχρόνη θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος στον Μπαταργιά.
=== ΠΗΓΗ: ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

Απάντηση