ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑ -ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ 2  === Με τον απίστευτο τίτλο «Δράσεις αλληλεγγύης» δημοσίευσε η Αυγή στις 27/2, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διοργάνωσε η … Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο του «προγράμματος υποτροφιών Αγγελόπουλος Φέλοουσιπ» ……

   === Οι υπότροφοι θα σπουδάσουν στο …Κλίντον Γιουνιβέρσιτι και μετά τις σπουδές τους θα κάνουν «δράσεις αλληλεγγύης κοινωφελούς χαρακτήρα». Είναι τραγικό μια αριστερή εφημερίδα να χαρακτηρίζει «αλληλεγγύη» το μάρκετινγκ και την ελεημοσύνη των βιομηχάνων, σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός πεινάει, από την πολιτική που εξυπηρετεί τους βιομήχανους.
   === Σημειωτέον, στην Αυγή αγνοούν το άλλο Πρόγραμμα των λοιπών μελών της οικογένειας των Αγγελόπουλων. Τη μαζική απόλυση 170 εργατών στην Χαλυβουργική και τη μείωση μισθών κατά 15%.
  === ΠΡΙΝ
  === Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Κι΄ εγώ που νόμιζα ότι το μαλακισμένο των αναρχοαυτόνομων βιομηχάνων και Αγγελοπουλαίων, διέσχιζε τη προεκλογική πλατεία Συντάγματος του ΤσιπροΣΥΡΙΖΑ, για να πάει στο Κινγκ Τζορτζ, όπου τον περίμενε ο καπουτσίνος του….. Μάλλον η ΑΥΓΗ γνωρίζει πολλά περισσότερα από μέσα…..

Απάντηση