ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΔ  === Τις τελευταίες μέρες το σάπιο σύστημα για να θολώσει τα νερά, για να συγκαλύψει τα ληστρικά και δολοφονικά του εγκλήματα, για να αποπροσανατολίσει και για να δείξει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ότι “ψάχνει” προς κάθε κατεύθυνση για τον εξαγνισμό του, λέγεται ότι ετοιμάζεται να θυσιάσει ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ και έναν γαλάζιο, πρώην πανίσχυρο υπουργό του Καραμανλή.

  === Το έργο αυτό έχει ξαναπαιχθεί με τον “γαλάζιο” πρώην υπουργό, τον Μάϊο του 2010 (βλέπε http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=28595&catid=3), τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2011 (βλέπε http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=392831), αλλά και Σεπτέμβριο-Δεκέμβριο 2012. Είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που σέρνεται στη πιάτσα με μικρές παραλλαγές.

  === Η τελευταία εκδοχή ξαναζωγραφίζει κορυφαίο πρώην υπουργό του Καραμανλή, και πρώην βουλευτή, ο οποίος έχει ισχυρές πλάτες στο λεγόμενο πανίσχυρο λόμπι των Ελλήνων εφοπλιστών του Σίτι του Λονδίνου!!!! Και λένε οι διαδόσεις, ότι το διαφθαρμένο καθεστώς έχει κατασταλάξει να τον θυσιάσει, για να υποχωρήσουν οι γκρίνιες των καταποντισμένων …. παρθένων ΠΑΣΟΚων, ώστε να εξισοροπηθεί η σαπίλα.

  === Αυτοί μπορεί να μη τον λένε, αλλά πολιτικός πρώην πανίσχυρος υπουργός της ΝΔ, με γερές πλάτες στους εφοπλιστές του Λονδίνου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ. Πρέπει όμως εμείς να πούμε, ότι το όνομα αυτό το έχουν επιλέξει παραδειγματικά, από μια τεράστια λίστα πολιτικών καθαρμάτων, οι οποίοι εν τέλει θα παραμείνουν στο απυρόβλητο. Το σάπιο σύστημα θέλει να κάνει ακόμα μια ηλίθια κίνηση εντυπωσιασμού, για να ξεγελάσει την… Πανευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Για να γίνουν πιο πιστικοί, κατά του πρώην υπουργού φαίνονται να πρωταγωνιστούν, βουλευτές και πολιτευτές της… Νέας Δημοκρατίας…..

  === Οι σάλτσες περί ελέγχων, των κοπριτών του ΣΔΟΕ, σε τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού, είναι για γέλια και για κλάματα. Μη δίνετε σημασία. Εδώ, μεγαλοδημοσιογράφοι σαν τον Ευαγγελάτο, που είχε εκτεθεί με όσα είχαν γραφεί πριν από μήνες, για πρόσληψή του από τον Τσοχατζόπουλο, για εργολαβικό ξελάσπωμα, δεν διστάζουν να επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη…. πρόσληψη σήμερα, ενώ σχεδόν όλοι οι δημοσιοκάφροι, άρχισαν να χύνουν μάυρο δάκρυ, για τη δήθεν πολύ αυστηρή ποινή, που επιβλήθηκε. στον καταδικασθέντα γκάγκστερ Παπαγεωργόπουλο. Από εκεί και πέρα τι περιμένεις???…..

1 Comment

Απάντηση