ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 3  === ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ “ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

  === Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των κατοίκων Χαλκιδικής που εναντιώνονται στη θανάσιμη εξόρυξη χρυσού, ενημερώνουμε ότι η κοινωνικά απαράδεκτη και νομικά μετέωρη κλήση για κατάθεση (;;) ανήλικων 15χρονων μαθητών δυστυχώς συνεχίζεται, παρά τις αντιδράσεις του συνόλου σχεδόν του νομικού κόσμου, της τοπικής κοινωνίας και των ευαισθητοποιημένων πολιτών.
=== Η μέθοδος γνωστή πιά: πολύωρη ανάκριση κα λήψη DNA, ενδεδυμένη με το μανδύα “προσαγωγής” ή “κατάθεσης μάρτυρα” για να απαγορευθεί η συμπαράσταση δικηγόρου, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ και κυρίως ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ούτε με το νομικό πολιτισμό της χώρας και κατά την άποψή μας ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ουσιαστικά τίποτα.

  === ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 

  1) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Πολυγύρου (τόπου των ενεργειών)

  2) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου

  3) Παράσταση-καταγγελία και διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης  (προϊσταμένης Αρχής της αρμόδιας των ανακρίσεων Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης).

  === Με τις ευχαριστίες προς στους συναδέλφους νομικούς όλης της χώρας που καθημερινά επικοινωνούν μαζί μας και δηλώνουν έτοιμοι να συμπαρασταθούν ΝΟΜΙΚΑ (και όχι ΜΟΝΟ!)

  === ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
θα συνεχίσουμε ΑΠΤΟΗΤΟΙ να συμπαραστεκόμαστε Νομικά κάθε διωκόμενο.

Οι Πληρεξούσιοι δικηγόροι

Απάντηση