ΦΑΗΛΟΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ 1  === Με αφορμή την ανάρτηση “Ο Κρανιδιώτης είναι ο καλύτερος δυνατός υποτακτικός και πρέπει πια να του το αναγνωρίσουμε.” που έχει τη βάσιμη αφετηρία, της παναθλιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη, για “θάψιμο του γέρου σε χαρτόκουτο” ο περί ου ο λόγος, Νο 1 πολιτικός γλείφτης του αρχισιωνιστή Σαμαρά-Μπενάκη (Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης  [email protected]), μου υπέβαλε το σχόλιο “Πάρτε να ΄χετε: Τι κάνει ο κομμουνιστής όσο περιμένει να πεθάνει ο «γέρος» του για να τον στείλει στον Φαήλο;”

  === Αυτός ο τίτλος, είναι θέμα μιας πανάθλιας ανάρτησης στο “Δεξί Εξτρέμ” υπέρ του κοπρίτη Φαήλου Κρανιδιώτη, προκειμένου να καταδείξει ο λεχρίτης, ότι ο “Ρασκόλνικοφ” που έκανε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το σχιζοφρενικό και ρατσιστικό θάψιμο του γέρου στο χαρτόκουτο, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας…. καλικάντζαρος κομμουνιστής πολυτελείας!!!! Για να αποδείξει δε ο πανηλίθιος γλείφτης του γλείφτη Φαήλου, παραθέτει φωτογραφίες αξιοθέατων, τις οποίες βρίσκεις στο διαδίκτυο με το κιλό, και με τις οποίες ο “Ρασκόλνικοφ” μπορεί να έχει πάει ή μπορεί να κάνει τη πλάκα του στα… ανικανοποίητα όνειρά του, ώστε να συμπεράνουμε από τους σχολιασμούς του, ότι είναι ένας κομμουνιστής των βορείων προαστίων, ο οποίος ζηλεύει και φθονεί τον πτωχό αρχιφασίστα και χουντικό Φαήλο Κρανιδιώτη.

  === ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο φιλοσιωνιστής “αυτοδημιούργητος” Φαήλος υπονοεί, ότι αν είσαι κομμουνιστής, δεν δικαιούσαι να ξεμυτίσεις από το σπίτι σου, σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων, εκτός και αν πας για να δουλέψεις τσάμπα στον αφέντη που στηρίζουν οι Φαήλοι.

  === ΠΡΟΦΑΝΩΣ ο υποστηρικτής της δολοφονικής χούντας Σαμαρά-Μπενάκη, Φαήλος Κρανιδιώτης, έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται ντιπ, ότι ο γενάρχης του νεοφασισμού πολυτελείας Κωνσταντίνος Καραμανλής, έπεφτε στα τέσσερα και παρακαλούσε τους εργάτες του “σιδηρού παραπετάσματος” του Ζίβκοφ, του Τσαουσέσκου και του Μπρέζνιεφ, για να έρχονται στην Ελλάδα να κάνουν τα μπάνια τους….. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, εκείνοι οι κομμουνιστές ήσαν οι καλοί και κακώς ανατράπηκαν, ενώ ο “Ρασκόλνικοφ” είναι ένας πολύ κακός και επικίνδυνα πλούσιος κομμουνιστής και πρέπει να θαφτεί ζωντανός μαζί με τον γέρο του σε χαρτόκουτο για παραδειγματισμό, των υπόλοιπων πλούσιων κομμουνιστών, που χρησιμοποιούν καρτ-ποστάλ για να ταξιδέψουν τη φαντασία τους.

  === ΠΡΟΦΑΝΩΣ μακάκα Φαήλο, σου είναι δύσκολο ως γκαγκάς να καταλάβεις, ότι (για παράδειγμα) εγώ, είμαι ένας αιώνιος μπατίρης, αλλά χοντρομακάκα μου, έχω καταφέρει να ταξιδέψω στο 90% της Ελληνικής επικράτειας, στα πλέον τουριστικά μέρη της, για να κάνω τα λαϊκά μου μπάνια, πολιτικά πανηλίθιε.

  === ΠΡΟΦΑΝΩΣ όμως πολιτικά ανίκανε γκαγκα-Φαήλο, κατανοώ πλήρως γιατί σε έχει επιστήθιο συμβουλάτορα και φίλο ο αρχισιωνιστής και αρχιγκαγκάς Σαμαράς. Στη μούρη σου βλέπει το άλτερ εγκώ του…..

Απάντηση