Προς διακινητή αμεσοδημοκρατίας χωρίς ανθρακικό…..

8 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ARVANITIS N 333   === Έλαβα προ ολίγου με ηλεκτρονικό ταχυδρομίο, μια λίστα παλαβών και ημίτρελων μετά εραστών της αμεσοδημοκρατίας. Για τους τελευταίους δεν γνωρίζω αν το γνωρίζουν πως συμμετέχουν σε μια παρακοινοβουλευτική βουλή των 500 εκλεκτών. Η λίστα των δημοκοινοβουλευτικών, συνοδεύεται με ….12 βίντεο, με όλες τις ασυναρτησίες του ευεργέτη χωρίς ευεργετικά και ευεργεσίες, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, του οποίου όμως σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχω, οι προσπάθειες να μας σώσει με φέσι 670 δις…. εξέπνευσαν!!!

   === Το τελευταίο τούτο με ανησύχησε, δι ό και έστειλα τη κάτωθεν προφυλακτική προειδοποίηση στον αποστολέα της λίστας και με τα συλλεκτικά βίντεο του αποτυχημένου ευεργέτη Σώρρα.

   === Να προσέχεις, διότι διαβάζοντας τον κατάλογο, διαπίστωσα όοτι οι περισσότεροι από τους συμπεριλαμβανόμενους, είναι δραπέτες ψυχιατρείων ή ιδιοκτήτες μεταδοτικής σχιζοφρένειας.
=== Δια τους λοιπούς δεν γνωρίζω και πιθανόν και αυτοί να μη γνωρίζουν ότι είναι αμεσοδημοκράτες μετ’α των ψυχοπαθών….
=== Να ήταν τουλάχιστον αναμεταξύ τους και κανα καλός ψυχίατρος, θα το εκτιμούσαν…. Τον ψυχίατρο Ανεβλαβή τον έχεις σε καμιά λίστα??? Καλός φαίνεται και τη κατέχει τη τέχνη της τρέλας την κατέχει.

   === Εν τω μεταξύ, το ημιπολίτιμο υλικό,  έχει μοναδικό παραλήπτη εμένα και τούτο με κάνει να ανησυχώ διπλά, για την εν γένει υγεία του αποστολέα, διότι προφανώς, δεν λογάριασε σε ποιον έστειλε τις φρούδες αμεσοδημοκρατικές ελπίδες του. Αν τον δείτε να παραπατά και να πέφτει στα πόδια σας, βάλτε του ένα χεράκι να σηκωθεί, αλλά μη του πείτε ότι λέει μακακίες, γιατί μπορεί να του έρθει απότομα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ georg st:
Η κινηση για το Δημοβουλιο ειναι μονον του Κοκκα. Την προβαλω ως ενα καταλληλο πλαισιο για την “ζυμωση”.  Οι ψυχιατροι,και οποιοι αλλοι επιστημονες, πρεπει πρωτα να εξηγησουν γιατι δεν εχει συγκροτηθει ακομη ενας  φορεας αντιστασης απο τους αντικαθεστωτικους πατριωτες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Το 90% της λίστας των “εκλεκτών” είναι γνωστά ρεμάλια πατριδοκάπηλοι που τους ενδιαφέρει μόνο η πάρτη τους και έχουν αποδειχθεί από πρακτορίσκοι ξένων δυνάμεων, έως ψυχοπαθείς του κερατά, ΑΝΑΞΙΟΙ να μοιράσουν σε δυο γαϊδούρια άχυρο.

Απάντηση