Κάνει κρύο εδώ…..

9 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΠΟΒΟΛΗ -ΕΚΤΡΩΣΗ

ΣΧΟΛΙΑ:

  === achelleos14: πΜπράβο. Τραγούδι αφιερωμένο για τις ψυχές που στρερείθηκαν την ΖΩΗ.

  === AB665:  Εκπληκτικό τραγούδι. Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς του. Δυστυχώς δεν θα προβληθεί από τα ραδιόφωνα των μασόνων και των γραικύλων. Έχουν άλλες προτεραιότητες, οι οποίες σχετίζονται με την περιγεννητική περιοχή.

  === nnnnnnn393:  μια απορία έχω , ποιά ή διαφορά από το να πάρεις ένα όπλο και να σκοτώσεις κάποιον από το να τον σκοτώσεις πριν προλάβει να δει το φως και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του  { εγώ θεωρώ το δευτέρο πιό μακάβριο }  υπάρχει και η αντισύλληψη WAKE UP ΕΧΟΥΜΕ 2013

  === Fnektarios Kanias:  Έχει χυθεί και χύνεται τόσο ανθρώπινο αίμα με τις εκτρώσεις που αξίζει να ταραχθούμε και λιγάκι. Εδώ ταραζόμαστε για άλλα πιο ευτελή θέματα.

  === celina558eleni:  Το κύριο επιχείρημά μου είναι πως το να είσαι θεωρητικά κατά της έκτρωσης είναι δικαίωμά σου και μπορείς να μην κάνεις ποτέ αυτή την επέμβαση αν δεν το θες. Το να κάνεις ολόκληρη κίνηση για να μη γίνεται η επέμβαση για όποιον το επιθυμεί και στην τελική το θεωρεί σωστό για τη ζωή του είναι τρομαχτικό και καθόλου δημοκρατικό. Εγώ αποχωρώ από την κουβέντα γιατί εκτός του ότι ταράζομαι χωρίς λόγο δεν υπάρχει και λόγος να συνεχιστεί. Ό,τι είχα να πω το είχα. Καλή συνέχεια…. …. …. …. …. …..

ΣΤΙΧΟΙ: ΟΛΓΑ ΜΑΝΕΤΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ(AnatreptiKos)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

Αναρτήθηκε από το “Ρίξε μια ματιλα

Απάντηση