ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 4   === Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ — ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

  === Εθνική Βιβλιοθήκη: Ο Στ. Ζουμπουλάκης νέος πρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου
=== Στόχος του συμβουλίου η ανεύρεση διευθυντή και η σωτηρία του ιδρύματος
=== Ο συγγραφέας Σταύρος Ζουμπουλάκης, ο επί δεκατετραετία διευθυντής του περιοδικού Νέα Εστία, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ). Μέλη του συμβουλίου θα είναι επίσης η Μαρία Γεωργοπούλου, διευθύντρια της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, ο Διονύσης Καψάλης, διευθυντής του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), ο Μάνος Δημητρακόπουλος, αντιπρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ). Μεταξύ των μελών του εφορευτικού θα είναι και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδου. Νωρίτερα ο υπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος είχε ζητήσει την παραίτηση των μελών του εφορευτικού συμβουλίου της ΕΒΕ και του προέδρου του Χαράλαμπου Μουτσόπουλου.
=== Βασικός στόχος του νέου εφορευτικού συμβουλίου είναι η προκήρυξη της θέσης του διευθυντή της ΕΒΕ, που παραμένει κενή από το 2005, προκειμένου να ανευρεθεί ο κατάλληλος διοικητής του ιδρύματος, ένα πρόσωπο με ουσιαστικά προσόντα, γνώσεις και κύρος, το οποίο θα αναλάβει τη διάσωση των χειρογράφων, των βιβλίων και γενικότερα του πλούτου των τεκμηρίων της ΕΒΕ και την οργάνωση της μεταφοράς του θησαυρού και των υπηρεσιών της βιβλιοθήκης στο νέο κτίριο που ετοιμάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» στο Φάληρο το 2015.
=== ΠΗΓΗ:  ΤΟ ΒΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Φήμες: Ζητούν από τον Χ. Μουτσόπουλο να παραιτηθεί και αυτός ζητά… απόλυση???
Ανησυχώ!… Ανησυχώ για την υπόκωφη βία που εκπέμπει ο υφυπουργικός σύζυγος Χ. Μουτσόπουλος!…
Ρήγμα στο κλαμπ των καραγκιόζηδων!!! Ο Μουτσόπουλος τα κατάφερε και διώχνει τη…. γυναίκα του απ΄ τη συγκυβέρνηση!!!
Ο ομότιμος Χ. Μουτσόπουλος βιάζεται να ανατρέψει τη κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει η σύζυγός του Φ. Σκοπούλη???
και πολλά άλλα.-

2 Comments

  • Ο/Η lostre λέει:

    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

  • Ο/Η Star λέει:

    Αυτος ο αλητης o Moυτσοπουλος βυθισε στο πενθος μια οικογενεια, φιλους,συγγενεις.Νεα γυναικα 46 χρονων χαθηκε απο την αδιαφορια αυτου του αλητη. Πειτε μου τι πρεπει να γινει. Δωδεκα μερες εχουν περασει απο τον χαμο της και το τι νοιωθουμε δεν περιγραφεται!

Απάντηση