ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΜΕΡΚΕΛ -ΡΟΜΠΑΪ -ΧΡΗΜΑ  === Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΑΣΚΟΥ… 

  === Η προσπάθεια που κάνουν τα επιτελεία εντός και εκτός της χώρας, είναι να βρεθεί επικοινωνιακή φόρμουλα προκειμένου τα ανδρείκελα να στηριχθούν με κάθε τρόπο στην παραμονή τους στην εξουσία, μιας και αυτό που ενδιαφέρει τις συμμορίες των ισχυρών, δεν είναι τα κουρελόχαρτα της δόσης, αλλά η ολοκλήρωση του σχεδίου – εφιάλτης για το μεγάλο πλιάτσικο της ντροπής.
Το στίγμα της “εμπλοκής” έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου… 
=== Αν και δήλωσε πως υπάρχει πολύ σημαντική “πρόοδος” σε όλα τα θέματα, τόνισε πως η τρόικα θα φύγει χωρίς συμφωνία και αυτό θα γίνει όταν επιστρέψει η τρόικα προς τα τέλη Μαρτίου ή τις αρχές Απριλίου.
=== Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τρόικα δεν ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει, γεγονός που σημαίνει πως για να έρθουν ξανά πίσω, τα θέματα που έχουν μείνει ανοιχτά είναι πολλά και τα μαντατα για την Ελληνικη κοινωνία είναι κατάμαυρα.
=== Ο κ. Στουρνάρας κράτησε σιγή ιχθύος σχετικά με το ποιά θέματα πλέον παραμένουν ανοιχτά λέγοντας πως “είμαστε πολύ κοντά σε όλα. Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα σας πούμε.”  Χαρακτηριστικό της εμπλοκής ήταν η αινιγματική δήλωση του κ. Στουρνάρα αναφορικά με την καταβολή της επόμενης δόσης, λέγοντας “κατά την άποψή μου είναι διασφαλισμένη”  φράση που έχει πολλές ερμηνείες, αφού ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για το πότε θα εκταμιευτεί.

  === Ο εκβιασμός ξεκινά… Το έργο παραμένει το ίδιο… Και οι πρωταγωνιστές… Και οι κομπαρσοι… Και τα θύματα τα διαχρονικά…
Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς φέρεται αποφασισμένος να θέσει το θέμα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα και στη Σύνοδο Κορυφής, αφού δεν υπήρξε συμφωνία με την τρόικα. Αυτό σημαίνει πως η διαπραγμάτευση εάν δεν προχωρήσει τότε θα κληθούν οι ευρωπαίοι ηγέτες να κάμψουν την αμετακίνητη στάση των τριών της τρόικας.

Αυτό που στην ουσία θα γίνει, θα είναι να βρεθεί επικοινωνιακή φόρμουλα προκειμένου τα ανδρείκελα να στηριχθούν με κάθε τρόπο στην παραμονή τους στην εξουσία, μιας και αυτό που ενδιαφέρει τις συμμορίες των ισχυρών, δεν είναι τα κουρελόχαρτα της δόσης, αλλά η ολοκλήρωση του σχεδίου – εφιάλτης για το μεγάλο πλιάτσικο της ντροπής.
Ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια μιας και δεν θέλουν να υπάρξει ούτε κάποιο λάθος ή μεγαλύτερο πρόβλημα με τα έσοδα του κράτους, αλλά από την άλλη υπάρχει και ο φόβος της κοινωνικής έκρηξης.
Δείτε σχετική μας ανάρτηση με τίτλο: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ???
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

1 Comment

Απάντηση