ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  === Αυτό είναι το “ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟ” πρώτο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης και στην ένθετη φωτό, είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης (εκλεκτός πολιτευτής του πασόκ), Ευρ. Κουκιαδάκης!
=== Πως συνδέονται οι δύο φωτογραφίες μεταξύ τους???  Πολύ απλά:
  === Στο εικονιζόμενο κτίριο στεγάζονται μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το νούμερο ειναι μεγάλο αλλα δεν είναι αυτό το ζητούμενο.  Το κτίριο όμως και λόγω παλαιότητας  αξιολογείται σαν ΜΗ ασφαλές για να συνεχίσει να στεγάζει μαθητές και καθηγητές και χρειάζεται την κατάλληλη ενίσχυσή του. 
  === Οι  σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων  Γυμνασίου  και Λυκείου λοιπόν, απευθύνθηκαν την περασμένη χρονιά αλλά και την παρούσα στον αρμόδιο για το εν λόγω θέμα αντιπεριφερειάρχη Κρητης κ. Κουκιαδάκη. Ο σκοπός ήταν η απεμπλοκή της ολοκλήρωσης της χρηματοδότησης της στατικής ενίσχυσης του συγκεκριμένου κτιρίου, ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η ολοκλήρωση της ανακατασκευής του.  Δυστυχώς όμως, παρ’ ότι οι εν λόγω σύλλογοι πήραν προσωπική διαβεβαίωση απο τον κ. Κουκιαδάκη οτι θα μεριμνούσε για την πλήρη κι ορθή σύνταξη του φακέλου έγκρισης δαπάνης προς το Ελεκγτικό Συνέδριο, ο φάκελος επεστράφη σαν “ελλειπής”, δημιουργώντας εύλογες ανησυχίες όσο κι ερωτηματικά για την πλημελή παρακολούθησή του, αλλα και για το αμφισβητούμενο ενδιαφέρον του παραπάνω αρμοδίοιυ αντιπεριφερειάρχη. 
  === Οπως όλοι καταλαβαίνουν εδω, υπάρχει ο άμεσος κίνδυνος η όλη υπόθεση να τεθεί εκτος προθεσμιών και να πάει στις καλένδες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση σεισμού ή άλλου συμβάντος που θα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη ζωή των μαθητών.
  === Για τους λόγους αυτούς οι μαθητές των παραπάνω σχολείων που στεγάζονται στο Καπετανάκειο, θα κάνουν πορείες διαμαρτυρίας στους κεντρικους δρόμους του Ηρακλείου, έξω απ’ τα κτίρια Περιφέρειας και Δήμου, αλλά οργανώνουν κι διαδοχικές αποχές απ’ τα μαθήματά τους !!!
=== Η ομάδα διαχείρισης του ιστολογίου μας, προσπάθησε να έρθει σ’ επαφή με τον κ. Κουκιαδάκη, μάλιστα του έστειλε στις 28/2 και προσωπικό μήνυμα στο face-book , αλλά ως φαίνεται ο εν λόγω “πολιτευτής του πασόκ” θεώρησε άνευ σημασίας την επιστολή μας για να μπει στον κόπο ν’ απαντήσει. Κι εξ’ άλλου τι να μας έλεγε??? Για το ανύπαρκτο ενδιαφέρον του???
————————————————————————————

Εμείς (CretanPatriot) σαν επίλογο θα θέσουμε  δυο ερωτήματα στον εν λόγω αντιπεριφερειάρχη, αλλά και στο λοιπό κονκγλάβιο των κρατικών αρμοδίων για το θέμα:
1)  Αν κύριοι στο  παραπάνω σχολειό φοιτούσε το παιδί σας ή τα παιδιά σας, θα δίνατε την προσήκουσα σημασία και το έντονο προσωπικό σας ενδιαφέρον,  Ναί  ή Οχι ???
2)  Αν κύριοι  το θέμα αφορούσε ενα αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την συμμετοχή σας σε κομματικές λίστες προκειμένου να εκλεγείτε βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο, θα δίνατε την προσήκουσα σημασία και το έντονο προσωπικό σας ενδιαφέρον, Ναί ή Οχι ??

   ————————————————————————————

ΝΑ ΕΙΣΤΕ OMΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΥΡΙΟΙ  ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ΗΣΥΧΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗΣ ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΕΙΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ  ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.
Ο  ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ BLOGGERS  ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!!

Αναρτήθηκε από τον/την CretanPatriot

Απάντηση