ΝΕΟΓΝΑ -ΠΡΟΩΡΑ  === Ευθύνες στους παιδοκαρδιοχειουργούς του Αγία Σοφία για το λουκέτο στην καρδιοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου επέρριψε ευθέως ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ότι δεν έχει πεθάνει κανένα παιδί, διαψεύδοντας τους ίδιους τους γονείς που βρίσκονται στα δικαστήρια.  

  === Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

  === Κανένα παιδί δεν έχει πεθάνει λόγω του λουκέτου που έχει μπει στην καρδιοχειρουργική κλινική του Αγία Σοφία δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, προκαλώντας αίσθηση, καθώς ουσιαστικά διαψεύδει τόσο το Σύλλογο των Γονέων που έχουν καταγγείλει θανάτους όσο και τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας που επίσης είχε γνωστοποιήσει το θέμα.

  === Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ερωτηθείς γιατί δεν γίνονται ενέργειες για να ξανανοίξει το τμήμα επέρριψε ευθύνες στους γιατρούς λέγοντας ότι αυτοί ευθύνονται που είναι κλειστή η κλινική.

  === Αναφερόμενος στο Ωνάσειο για το οποίο οι γονείς των παιδιών καταγγέλλουν ότι δεν εξυπηρετούν παιδιά όταν είναι ανασφάλιστα, με αποτέλεσμα κάποια να χάσουν τη ζωή τους, ο υπουργός Υγείας δε δίστασε να πει ότι το Ωνασειο εξυπηρετεί κανονικά όλα τα παιδιά. 

  === Αναρτήθηκε από iatropedia.com

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  Όταν οι υπουργοί είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΑΧΥΡΑ, τότε “θυμούνται” ότι ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ…..

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Kαι…..οταν τον ΠΝΙΓΟΥΝ τον αχρηστο ΣΑΛΜΑ τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΑΠΟ ΑΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΤΕ θυμουνται καποιον ΛΑΜΟΓΙΟ καθηγητη που τον επιασαν ΠΕΡΙΣΥ να τα εχει ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ….
Μεγαλη ΑΜΑΡΤΙΑ τελικα να ΗΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ …..
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΑΣΟΚ….
ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
Αληθεια, η λαμογιαση μεταδιδεται η κληρονομιεται??????
Η συγκεκριμμενη οικογενεια αποτελει ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……

Απάντηση