Τσαυτάρης Αθανάσιος -ΥΠ ΑΓΡ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  === Θυμάστε τον αόρατο υπουργό αγροτικής υπανάπτυξης και πολιτικό νούμερο Τσαυταρή, στην ανάρτηση ΒΙΝΤΕΟ: Γεωπόνος δίνει τη κάρτα του στον Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης της χούντας και του πιάνει με νόημα το… μαγουλάκι!!!.
  === Αυτό το φρούτο της χούντας, αρέσκεται να δίνει καθημερινά δείγματα γεροντομαλακίας.
  === Αυτό το πολιτικό βλήμα, που πριν τον διορίσουν υπουργό, δεν ήταν τίποτε άλλο από έναν τηλεοπτικό μαϊντανό, που έβγαινε στο γυαλί και έλεγε τις ασυνάρτητες μακακίες του, περνά περίοδο άγριου έρωτα με τους αγρότες, που επί μια εικοσαετία και βάλε τους δούλευε ψιλό γαζί. Τώρα ήρθε η σειρά του να εισπράξει τα τοκοχρεολύσια της πολιτικής ηλιθιότητάς του. ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
   === Φραστική επίθεση αγροτών στον Τσαυτάρη
   === Φραστική επίθεση από αγρότες του Ορχομενού δέχθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης, στην προσπάθειά του να μοιράσει φρέσκα φρούτα στους μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος για την προώθηση των φρούτων στα σχολεία.
   === Λίγο μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις, οι αγρότες του Ορχομενού θεώρησαν προσβλητική και προκλητική την κίνηση του υπουργού να επιλέξει τη συγκεκριμένη περιοχή για να μοιράσει αγροτικά προϊόντα, που, όπως κατήγγειλαν, ορισμένα από αυτά δεν είναι ελληνικά.
Πηγή: lamiastar
Αναρτήθηκε από τη zougla.gr

Απάντηση