ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 2   === Μιχάλη με παρακολουθείς και με διαβάζεις ακόμα???

   === Ξέρεις??? Ο φίλος μου ο Τ.Ν., μου είπε στις 11-3-2013 “στην σημερινή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ γράφουν για “ΡΟΥΣΦΕΤΙ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΦ” (σελ. 18)
   === Μετκίνησαν λένε, υπάλληλο από το ΚΕΕΛΠΝΟ στον ΕΟΦ, με ειδικότητα ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με μεταπτυχιακό ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!!
   === Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται, γιατί τέτοια πράγματα δεν τα ‘χουν ξαναδεί και γιατί ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουν όλοι τους διοριστεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΩΣ……
   === Μήπως και είναι ο ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ – ο κανακάρης του γενικού επιθεωρητή ΣΕΥΥΠ??????

   === Ξέρεις Μιχάλη??? Όταν ασχολήθηκα με το Η αιθαλομίχλη, ο πόλεμος του καυσόξυλου και τα μεταπτυχιακά του υιού Σαμπατακάκη.,  κάποιος κακεντρεχής έγραψε πικρόχολο σχόλιο για κάποια ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, χαρακτηρίζοντάς την κόρη σου και εγώ νόμιζα ότι ο άνθρωπος θα είχε πιει καμιά ρετσίνα και μπερδεύτηκε.

   === Αλλά τώρα ξέρεις πως δουλεύει συνδυαστικά ο πτωχός μου εγκέφαλος. Μπορεί να το άφησα παράμερα, αλλά έχω το κουσούρι να διαβάζω για να συντηρώ την εγκυκλοπαιδική μου παραμόρφωση.

ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  === Έτσι, από το πολύ το διάβασμα μου έκατσαν εξάρες και χωρίς να σε καρφώσει κανείς, διαπίστωσα αδιάφθορε αρχιεπιθεωρητή, ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ) ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!!!!

  === Να σε ρωτήσω αν είναι κόρη σου?????????

  === Να σε ρωτήσω, αν έκρινες ότι έπρεπε να αραιώσεις το οικογενειακό περιβάλλον από το ΚΕΕΛΠΝΟ, και μετακινείς τον γιο, για να μη γίνεσαι στόχος και απολυθούν και τα δύο βλαστάρια?????

  === Να ρωτήσω τον Λυκουρέντζο, αν πρέπει στις λίστες διαθεσιμότητας προς απόλυση, πρέπει να συμπεριληφθεί και κανένας ΠΛΕΟΝΑΖΩΝ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΣ????

  === Να μην έχεις καμία συγγενική σχέση με την Χριστίνα Σαμπατακάκη, το βλέπω πολύ δύσκολο!!! Οπότε, σίγουρα έχεις αναδειχθεί σε πρωταθλητή του οικογενειακού ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ!!!! ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ??????? Παράγκες σπέρνεις παντού και κάπου θα στραβώσει η αλλαζονεία σου.

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Ο Μεγας Πλεοναζων στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ειναι βεβαια ο ΙΔΙΟΣ ο ΜΠΑΜΠΑΣ Σαμπατακακης. Κολακας ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΛΙΖΑΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ. ….Πιστος φυλακας του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ, γνησιος ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ των πασαδων της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ….. Αυτος ειναι που ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ως ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΡΙΤΤΟΣ….
Αλλα, ΒΕΒΑΙΑ,
Περισσιος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ειναι και ο ΙΔΙΟΣ ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ…..Αν φυγει, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…..

Απάντηση