ΣΑΜΑΡΑΣ -ΓΚΕΪ   ===COMODO

  === Όπως μεταδίδει ακαταπαύστως το διεθνές πρακτορείο γκέϊ τραγουδιστριών “ΣυνΕνΕν” συνελήφθη αργά τη νύχτα μετά τα μεσάνυχτα, γκέϊ πρωθυπουργός γνωστής ινδοευρωπαϊκής χώρας στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο του παγκόσμιου σιωνιστικού συνεδρίου.
=== Ο νεαρός Ααρώνης, παρτενέρ του ζωηρού γκέϊ πρωθυπουργού, διαψεύδει ότι είναι 15χρονος και δηλώνει ότι συνευρέθη μετά του γκέϊ πολιτικού, απλώς δια να παρασκευάσουν πολυπολιτισμικό δρώμενο, με την παρονομασία, “Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡΑ” που περιλαμβάνει πολλά έγχρωμα ακροβατικά, διανθισμένα με ποικιλία πολιτικών εκκρεμοτήτων!!!! Οι συνημμένες στο δρώμενο ακρότητες, κρίθηκαν αναγκαίες και επιβλήθηκαν βιαίως από το Πλέι Μπόϊ, το οποίο και είναι ο χρυσός σπόνσορας του Ααρώνη.

   === Σύμφωνα με συμπαγείς πληροφορίες μου, τον ρόλο της εκκρεμούς πολιτικής απάτης, τον έχει αναλάβει ο γκέϊ πρωθυπουργός, αλλά οι αρχές δεν τον πιστεύουν, διότι δεν είχε εκτελωνίσει τη πολύχρωμη προκλητική περιβολή του. Παραλλήλως, ο ημιανήλικος Ααρώνης, υποδύεται έναν περιπλανώμενον κωδωνοκρούστη, ο οποίος κωδωνοστάζει μόνον όταν έρχεται σε στενή επαφή με τον εκκρεμή πρωθυπουργό, ώστε να αναπαράγουν ομού και μαζί, την ιερή τελετή, της κατακρήμνισης των τειχών της Ιερηχούς!!!
=== Τελικά, μετά από παρέμβαση του Ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, και με καταβολή χρηματικής εγγύησης 45.678 €, ο γκέϊ πρωθυπουργός αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, υπό τον όρον, ότι μέχρι να ξεπλυθεί η υπόθεση της συνεύρεσής του με τον 15χρονο και κάτι Ααρώνη, θα τον αναπληρώνει με κρατική άδεια, στα γεμάτα γκέϊ πολυπολιτισμικά δρώμενα, ο μεγάλος Νικήτας Κακλαμάνης.


Απάντηση