ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

19 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

M THEODORAKIS  === Η γενναία αντίσταση της Κύπρου στην λυσσαλέα επίθεση της Γερμανίας και των συμμάχων της εκθέτει σοβαρά την ελληνική τρικομματική κυβέρνηση.
=== Αλήθεια, τι θα κάνουν αυτοί; Θα πάνε με την Κύπρο ή με την Ευρώπη;
=== Είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου. Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα.
=== Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό «μειονέκτημα» (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα.
=== Γι’ αυτό χρειάζεται κοινό μέτωπο με την Κύπρο σε όλα τα θέματα και οικονομική συνεργασία με χώρες εκτός Ευρώπης με αντικείμενο την κοινή εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.
=== Αθήνα,  19.3.2013
=== Μίκης Θεοδωράκης

  === Αναρτήθηκε από ΣΠΙΘΑ Κ.Α.Π.

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Που είναι όλοι οι περισπούδαστοι μεγαλοκοπρίτες??? Που είναι η Ακαδημία Αθηνών???? Που είναι οι δοτοί Πρυτάνεις??? Που είναι το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας??? Που είναι ο πουλημένος τύπος και τα κοινοβουλευτικά κόμματα????
Όλο το φασιστικό αληταριό, όταν θα γκρεμιστεί από τη λαϊκή οργή κι΄ αυτή η ληστρική στην Ελλάδα και Κύπρο λαίλαπα, θα βγει με τα ιδιόκτητα ΜΜΕ και θα κοκορεύονται πως τάχα έκαναν αντίσταση!!!! Που???????? Εναντίον τίνος??????? Κατά των τραπεζιτών, βιομήχανων, εφοπλιστών και εργολάβων στους οποίους ανήκουν ως υποστατικά??????

Απάντηση