Έλεος και ξανά έλεος … μια δημοσιογραφία σε «υπηρεσία»

19 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΠΥΡΑΚΗ -MEGA  === Αν μη τι άλλο, εξοργιστικό πια! Να ακούς την Μαρία Σπυράκη το Σάββατο, με το που έχουν σκάσει τα μαντάτα για την Κύπρο και το πρώτο πράγμα που μπουμπουνάει στο ρεπορτάζ της στο δελτίο το βράδυ, χωρίς καμία κριτική και εντελώς αμάσητο, τι είναι βρε guys μου; Δηλαδή για όνομα!

  === Έλεος!
  === Το ότι τους είπε ο Στουρνάρας στο αεροπλάνο που ταξίδευαν όλοι together, πως αρχικά ήταν η σκέψη να γίνει 40% κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, αλλά πάλι στο τσακ στο τέλος, το γλιτώσαμε! Και καλά να την πει βεβαίως την είδηση, αφού αυτό τους είπε ο υπουργός, αλλά έλεος πια με τη λογική τού μικρότερου κακού, που μας φλομώνουν όλη την ώρα! Και με το ύφος το ανάλογο, που έχεις όταν ανάβεις το κεράκι στην Εκκλησία, για να ευχαριστήσεις μες στην ευλάβεια που σωθήκαμε! Καλά δεν ντρέπονται!
 
  === Και ξανά έλεος!
Δηλαδή, αυτός είναι ο τρόπος να μεταφέρει το ρεπορτάζ της, μια τέτοια ημέρα;  Ότι πάλι γλιτώσαμε τα χειρότερα και να πούμε και ευχαριστώ; Και αυτό το ονομάζουνε δημοσιογραφία; Πείτε το τραχανά! Καλύτερα θα συνεννοούμαστε!
 
  === Megalicious
  === Πάντως ωραίοι είναι εκεί στο Mega! Ο Πρετεντέρης τις προάλλες έκανε την αυτοκριτική του για το ότι γνώριζαν, αλλά δεν μας το έλεγαν για το χρέος και τώρα τούτη, συνεχίζει να απαγγέλλει με θράσος τα ανεκδιήγητα! Να τους χαιρόμαστε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
από enimerosi24 μέσω nonews-NEWS μοντάζ  Γρέκι
  από όπου και το πήρα!!!!

Απάντηση