Οι εφτά εντολές των μπεκρήδων…. Θα μου πείτε, μα…..

20 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΕΦΤΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΠΕΚΡΗΔΩΝ   === Κοιτάτε!!!! Ένας ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ πολιτικός, ψυχή και σώματι πουστάνθρωπος, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έβαλε εν ψυχρώ τη θηλιά στον λαιμό του Κυπριακού λαού. Όλη η πουστιά δικιά του και του προέδρου της Κύπρου!!!!!

  === Και τέτοιες πουστιές φίλοι μου, ξέρετε πολύ καλά, ότι δεν γίνονται χωρίς δεσμεύσεις και ανταλλάγματα και συνήθη ξεπουλήματα!!!…. Εκτός και αν ο Σαρρής έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον, είτε γιατί είναι ΜΕΘΥΣΟΣ και αλκοολικός, ή παίρνει σκληρά ναρκωτικά εν αγνοία μας!!!!! Τι σίγουρο είναι ότι παραπαίει στην πολιτική ανωμαλία, πλέον της σωματικής του.

  === ΕΠΟΜΕΝΩΣ 1: Η εικόνα με τη κρασική σοφία είναι εν προκειμένω σχετικότατη και καιρός είναι να πλακώσει η αστυνομία εναντίον των αληταράδων προδοτών και της Κύπρου.

  === ΕΠΟΜΕΝΩΣ 2: Είναι ασυμβίβαστο ρε γαμώτο, ο αρχιτέκτονας της απάτης ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Κύπρου στις Βρυξέλλες, να καμώνεται πως τάχα έχει παραιτηθεί και να πηγαίνει ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΘΕΣΟΥΝ!!!!!!

  === Μια κρεμάλα για τους πούστηδες υπουργούς οικονομικών ρέεεεεε!!!!…..

  === Τις αστείες εντολές για τους μπεκρήδες την  βρήκα στον http://www.facebook.com/christos.koukouras

Απάντηση