ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΙΟΥ -ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧAIΡEΤΙΣΜΟΣ  ===ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ…. ΓαλλοΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!!!!

  === Σε συνέχεια της ανάρτησης ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΥΡΡΟΥ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ για να εμφανίσουν ως αρχαιοελληνικό τον ναζιστικό χαιρετισμό….  και επειδή κάποιοι νεοναζί πλαστογράφοι μου τη βγαίνουν ηλίθια και ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, είπα να συμπληρώσω το παζλ, αν και το κάνω με κρύα καρδιά.

  === Ο Πρώτος που χρησιμοποίησε τον γνωστό φασιστικό – ναζιστικό χαιρετισμό, είναι ο Ιταλός μασόνος δικτάτορας Μπενίτο Μουσολίνι και από αυτόν τον αντέγραψαν και τον υιοθέτησαν ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Φράνκο της Ισπανίας.

  === ΚΑΙ πάνω σ΄ αυτή τη μακακία έχουν γίνει έρευνες επί ερευνών, διότι οι καραγκιόζηδες που το υιοθέτησαν και έκαναν δημοσίως επίδειξη, έπλασαν έκαστος για πάρτη του και έναν μύθο με τεράστιο βάθος χρόνου, ώστε να συνδεθούν με πανάρχαιους βασιλιάδες ή βασίλεια.

  === Παρά τις εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ, δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει μια οποιαδήποτε αρχαία καταγωγή, της φασιστικής – ναζιστικής χαιρετούρας. Το μόνο που βρέθηκε είναι η ΦΑΝΤΑΣΙΑ του ΓαλλοΕΒΡΑΙΟΥ ζωγράφου Jacques-Louis David, που έζησε από τις 30 Αυγούστου 1748 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 1825, όπως την απεικόνισε στον διάσημο πίνακά του “Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΙΟΥ” — έργο του 1784, δηλαδή μόλις πριν από 228 χρόνια.

Επηρεασμένος από τους αρχαίους ζωγραφικούς πίνακες της Πομπηίας, ο ΓαλλοΕβραίος Jacques-Louis David, ενσωμάτωσε τις τεχνικές τους και το Ρωμαϊκό στυλ, στα δικά έργα. Στον συγκεκριμένο πίνακα (όρκος του Οράτιου), απεικονίζονται οι τρεις γιοι του να ορκίζονται εκδίκηση για τον πατέρα τους, έχοντας το ένα χέρι προτεταμένο και τεντωμένο, όπως το συνήθισαν αργότερα οι φασίστες και οι ναζί για χαιρετισμό. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΖΩΓΡΑΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ, ότι ο ΓαλλοΕβραίος Jacques-Louis David, ήταν μέλος της μεγάλης ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ-ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΩΝ ΙΑΚΩΒΙΝΩΝ της Γαλλικής επανάστασης!!!!!!!! Όποιος θέλει περισσότερα, ας αναζητήσει τη βιογραφία του.

Οι ερευνητές πιστεύουν, ότι ο Μουσολίνι από αυτόν τον πίνακα εμπνεύστηκε και καθιέρωσε τον φασιστικό χαιρετισμό και από αυτόν οι απανταχού φασίστες και ναζιστές.

 

Απάντηση