ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ -ΔΗΜΑΡ -ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  === ΘΕΜΑ: Στις 27/03/13 λήγει η κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών(93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας

   === Αγαπητοί/ες σύντροφοι/ισσες,
=== Προκηρύχθηκαν οι θέσεις για την εγκατάσταση των Διοικητών (87) και Υποδιοικητών (93) όλων των Νοσοκομείων της χώρας σύμφωνα με το Νόμο 4052/12. Προκηρύχθηκαν και οι θέσεις όσων έχουν διορισθεί στο εννεάμηνο της τρέχουσας διακυβέρνησης της χώρας. Οι αιτήσεις για κάλυψη των θέσεων πρέπει να γίνουν μέχρι τις 27/03/13 στα οικεία Νοσοκομεία ή στα οικεία ΠΥΔΕ. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα άλλης υποψηφιότητας.
=== Σας στέλνουμε συνημμένο των κατάλογο των Νοσοκομείων, όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις τους, όπου εμφαίνονται και οι θέσεις Διοικητών, Υποδιοικητών. Φροντίστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες.
=== Αποστείλατε και σε μας αμέσως μετά τα ονόματα και τα βιογραφικά των υποψηφίων που κατέθεσαν αιτήσεις και για ποιο νοσοκομείο.

  === Με σχ (σ.σ. συντροφικούς χαιρετισμούς)
=== Δ. Χατζησωκράτης

==================

  === ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  «Ρουσφέτια» ΔΗΜΑΡ. Αν όντως αληθεύει, τι να πει κανένας … ίσως μπορεί να πει «έκανε και η μύγα κ@@ο και έ@@σε τον κόσμο όλο» (παραδοσιακή λαϊκή παροιμία) ή «από μικρό από δημαρ μαθαίνεις την αλήθεια» (μεταμοντέρνα παροιμία)

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Το παραπάνω δημοσιεύθηκε σε δεκάδες ιστοσελίδες σαν γνώσιο e-mail του Χατζησωκράτη της ΔΗΜΑΡ, εδώ και 5-6 μέρες!!!!! Κανένας δεν το διέψευσε!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *