ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ  === Σύμφωνα με e-mail που μου κοινοποιήθηκε πριν από λίγο και το βλέπεται στην εικόνα (εκτός της φωτογραφίας του δραστήριου), ο καθηγητής φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΥΤΣΙΛΙΑΡΗΣ, απευθύνεται σε συναδέλφους του, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ και τους λέει με ΘΡΑΣΣΟΣ επί λέξει:

  === “ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

  === ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (DEADLINE) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΟΥΜΕ «ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.

  === ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ» ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

  === ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

  === ΜΙΧΑΛΗΣ

  === Michael Koutsilieris MD, Ph.D…. ….”

  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Μήπως η υπερδραστήρια για άλλες υποθέσεις ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, έχει χρέος να επέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ και να διακόψει τις παράνομες δραστηριότητες του ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΥΤΣΙΛΙΕΡΗ???????????

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Μαθανε οτι γ…… και πλάκωσαν και οι ΓΥΦΤΟΙ…. 

ΕΚΙΠΑ = Ενωση Καθηγητων Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτοί με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ελέγχουν πλέον και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΟΣΔΕΠ). Τοσο ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ εχουν οι “λοιποί” πανεπιστημαικοί καθηγητές που ΑΝΕΘΕΣΑΝ οι εξυπνοι την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ τους στους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

(ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ…..)

ΣΧΕΤΙΚΑ :

ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, για την Επιλογή Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των Νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Στις 27 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολής σημαδεμένων αιτήσεων για πρόσληψη κοπριτών του Κουβέλη σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων…

Απάντηση