25-3-2013 ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΤ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  === ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ… ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ… ΚΑΛΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ… ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ…. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΗ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ?????? ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2016??? ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  === ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Video – Το Έθνος βιώνει βαθειά παρακμή: Αναρχικοί, Χρυσαυγίτες και κάφροι μπάτσοι (με πρώτον – πρώτον τον διοικητή τους) ξεφτίλησαν την Εθνική Επέτειο στο Λουτράκι. Ντροπή ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους!!!! Διότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το έστησαν.

  === Τους διέταξαν και το έστησαν. Κι αυτοί, οι άθλιοι, υπήκουσαν. Αηδία και εμετός για ΟΛΟΥΣ τους. Και τους παρακρατικούς και τους κρατικούς. Είναι ΟΛΟΙ τους το ΙΔΙΟ!!!!

  === Στόχος των προδοτών πολιτικών, που τους έδωσαν τις εντολές, η ακόμη εντονώτερη απαξίωση των Εθνικών εκδηλώσεων. Και ΟΛΟΙ αυτοί οι καραγκιόζηδες, έπαιξαν το παιχνίδι τους… Τι ντροπή… Κατάντια…


Απίστευτες σκηνές με άγριο ξύλο στη μέση του κόσμου που παρακολουθούσε την κατάθεση στεφάνων. Όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας άρχισαν οι αποδοκιμασίες και ξαφνικά ένας από τους θεατές πήγε να επιτεθεί. Εκεί έκαναν την εμφάνισή τους από το πλήθος πάνω από 10 άτομα της Χρυσής Αυγής για να ακολουθήσουν αλλοι 10 από το πλήθος και άρχισε το ξύλο με χέρια πόδια, ρεσιτάλ πολεμικών τεχνών. Η αστυνομία για να διαλύσει αυτούς που έιχαν μετατρέψει σε ρινγκ την πλατεία άρχισε να ρίχνει χημικά τα οποία ανέπνεαν και οι άμαχοι. Τελικά μετά από 5 λεπτά τελείωσε το περιστατικό με συλλήψεις.

Μετά το τέλος του περιστατικού ήρθε η ώρα να καταθέσει στεφάνι ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου κος Τετράδης. Όμως αντί να ακολουθήσει την συνηθισμένη διαδικασία πέταξε το στεφάνι στο μνημείο φωνάζοντας ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από μερίδα του κόσμου.
Πηγή: ekorinthos
Αναρτήθηκε από Διηνέκης

Απάντηση