ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ 05  === Γνωστός κολαούζος και συσσώγαμπρος με τον Παπουτσή στο Λαλιωτέϊκο, το Καρχιμάκη και εκλεκτός γραμματέας του ψευδοΠΑΣΟΚ, επί αρχιμακακίας του, ποιος τον θυμάται, αρχιγκαγκά της πράσινης λαχανίδας. Επωφελείται το αρχίδιον, της μαζικής ρίψης χημικών και αποβλήτων από τη συμμορία ληστών του Μπενάκη και παριστάνει ότι απόκτησε την 43η παρθενορραφή του και δοκιμάζει τις μνήμες μας, για να δει ποιοι και κατά πόσο θυμόμαστε, το τι όργια σεξουαλικού και διεστραμμένου περιεχομένου έκανε μετά των αλλοομοφιλοφίλων στο υπέρδιπλο, του πράσινου πορνείου!!!!

  === Και βγαίνει το απόπαιδο, το αγνώστου φυσικά, πολιτικού πατρός τε και μητρός τε και των προγόνων πάσης μαργαρίτας έκζεμα και καμαρωτός καμαρωτός ο καμαρότος της μαργαρίτας, για να πολεμήσει, τις γαλάζιες πόρνες στο συνεταιρικό πορνείο της συγκυβέρνησης….. Ο εκ γενετής πολιτικός τσάτσος!!!!! Και να του Σαμαρά…. και να του Τσίπρα!!!! Την επαύριο δεν θα γλυτώσει ούτε η δράκαινα του Κόμοντο, η Αλέκα των κατάμαυρων ονείρων μας!!!!

  === Κάτι δεν πάει καλά…. Πολύ φοβούμαι, ότι σύντομα θα ακούσουμε, ότι ανακαλύφθηκε τρύπα στο θησαυροφυλάκιο του ψευδοΠΑΣΟΚ, μεγαλύτερη από τη κωλοσφυρίδα του Σαρρή…. Μπορεί να φτάνει ή και να ξεπερνά τη τρύπα που άφησε στον μπιζαχτά του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Παπαγεωργόπουλος και η δημαρχεία του…..

  === Σαν αρχηγός….. ΝΑΙ, αλλά το ψευδοΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, ίσα με 238 κιλά λίπος και σκατό….. Λέτε να απομιμηθεί τον Λοβέρδο του χρεοκοπημένου ΕΣΥ και να φτιάξει καταδικό του κόμμα, αυτοδημιούργητο και αυτοχρηματοδοτούμενοννννννννν?????…… Α, ρε Αντρέα……. Πολλούς μπάσταρδους αρχηγούς μας άφησες και δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοδιαλέξουμε!!!….

  === Κι΄ ο ΜΠΕΝ????….. Αν έχουμε τόσο και τόσες ραγδαίες εξελίξεις, που να βρει τράπεζα να ευτοχρηματοδοτηθεί….. Πάει η PROTONBANK, τέλειωσε εκ γενετής η OMEGABANK, ετελεύτησε η LAIKIBANK  και επωλήθηκε με συσκευασία δώρου η ATEBANK….. Μόνο μια συγχώνευση τον σώζει και καλό θα είναι η προμελετημένη, διότι ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί η απ΄ ευθείας προσφυγή στο ΔΝΤ, ή σε κάποιας μορφής τρόϊκα…..

Απάντηση