ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ VS ΜΟΥΦΑ  === Από αυτή εδώ τη σςλίδα έχω προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθώ καμία απολύτως απειλή.

  === Σε συνέχεια της ανάρτησης “Μούφα ιντερνετικές καταγγελίες — Ο δικαστής της πλαστής διαθήκης…..” έκανα και έναν στοιχειώδη διάλογο στα σχόλια για να μου στείλουν στοιχεία, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΟΤΕ και στη συνέχεια πέταγα τα επίμονα και αόριστα σχόλια του Σιδιρά στα σκουπίδια.

  === Ο Σιδιράς της “δικαιοσύνης” έγινε Helen Goodman [email protected]  (87.203.67.233) και μου κοτσάρησε το παρακάτω απειλητικό σχόλιο:

  === Κύριε »Νίκο Αρβανίτη» σε ενημερώνω ότι προσφατα κατατέθηκε εντολή στην Εισαγγ. Πρωτοδικών Αθηνών από τους Οικονομικους Εισαγγελείς Εφετών με ΑΒΜ ΑΟΙΕ 2013/212 .
   === Η υπόθεση θα διερευνηθεί πλήρως και δεν υπαρχει καμά περίπτωση τα εκατομμύρια ευρώ να μην περάσουν στα χέρια του Κράτους.
   === Εσένα πόσο σε πλήρωσε ο πλαστογράφος για να αποδυναμώσεις την δημοσιοποίηση της καταγγελίας του παραδικαστικού;

  === Δεν έχεις βέβαια τα πραγματικά σου στοιχεια στο μπλογκ, ούτε ταχυδρομική διεύθυνση, αλλά έννοια σου. Τα ηλεκτρονικά σου ίχνη δεν έχουν σβηστεί και θα φανεί πόσο »αγνή» είναι η προσπάθειά σου δήθεν να »προφυλάξεις» τον κόσμο από την καταγγελία ενός ακόμα παραδικαστικού. Ολοι οι δικηγόροι ξερουν ότι υπάρχουν παρα πολλά παραδικαστικά κυκλώματα και έχουν καταδικαστεί δικαστές, και συ παρά ταύτα σκίζεσαι »να προφυλάξεις» τους αναγνώστες από δήθεν μία »μούφα» ιντερνετική καταγγελία…
   === Λαμόγιοοοοοοοοοοοοοοοοοο….

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Καραγκιόζη!!! Έχω e-mail στο οποίο μπορείς να στείλεις τα έγγραφα που λες ότι έχεις και επικαλείσαι. Δεν θέλεις να τα στείλεις σε μένα???? Μπορείς να τα στείλεις σε εκατοντάδες μπλογκς, αλλά στείλε στοιχεία, όχι μπούρδες υπό μορφή σχολίων και να κρύβεσαι ακόμα και σε φουστάνια. Κάθε μούφα σχόλιό σου, με οποιοδήποτε όνομα μαϊμού, θα πηγαίνει στα σκουπίδια.

Απάντηση