ARVANITIS N 333  === Έλαβα από τη φίλη “Ε.Μ.” τη παρακάτω “ένσταση” για τον Καζάκη, επί του οποίου διεξήχθηκε διάλογος με δημοκρατικές διαδικασίες.

  === Καλήμερα!! Διάβασα πριν λίγο την ανάρτηση σας και πηγαίνοντας στο μπλογκ είδα στ΄ αριστερά φωτογραφίες πολιτικών, με λεζάντα “πολιτική σαβούρα.”
Έχω ένσταση για τον Δημ. Καζακη. Για ποιο λόγο λέτε ότι είναι τέτοια; Εδώ και δυο χρόνια ενημερώνει ανελλιπώς για πάρα πολλά και πάρα πολλά έχει βγάλει μέσω της εφημερίδας του το χωνί την οποία παίρνω αποκλειστικά για να μάθω οτιδήποτε. Εσείς τι άλλη πληροφόρηση έχετε να μου δώσετε -αν θέλετε βέβαια- για τον όρο πολιτική σαβούρα;

   === 10:11am  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
—- Καλημέρα.
=== Είμαι οικονομολόγος με σχεδόν τριπλάσια επαγγελματική εμπειρία από όση μπορεί να έχει ο Καζάκης. Τις αόριστες απόψεις του τις έχω αντιμετωπίσει στο ιστολόγιό μου με κατανοητό, αλλά άκρως επιστημονικό τρόπο. Για τη καθιέρωση, ύπαρξη, χρήση και διαχείριση του ΧΡΗΜΑΤΟΣ, υπάρχει επιστημονική θεωρία, διεθνώς αναγνωρισμένη, στην οποία ΠΟΤΕ δεν έχουν αναφερθεί, οι υπό τον Δραγασάκη ψευτοδραχμολάγνοι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και ο ψευτοδραχμολάγνος Καζάκης.
=== Το ΧΡΗΜΑ, ότι ονομασία και αν έχει κατά περίπτωση, είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ και όχι αυτοσκοπός ονοματοδοσίας, χωρίς μεταβολή και του οικείου περιβάλλοντος του κάθε νομίσματος και των διεφθαρμένων μεθόδων ληστρικής διαχείρισης.
=== Ο πολιτικός αφορισμός “ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ” οικονομολογικά είναι μια σκέτη μπούρδα.
Το πρόβλημά μας είναι το “οικείο” οικονομικό μας περιβάλλον, το οποίο είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ στο σύνολό της.
Το πρόβλημά μας είναι οι διαχειριστές (κυβερνήτες) της οικονομικής και νομισματικής πολιτικής.
Το πρόβλημά μας είναι, ότι οι περισσότεροι δεν βλέπουν ή κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι αρκετά πριν από τη κομητική εμφάνιση του Καζάκη, το ίδιο το διεφθαρμένο καθεστώς με κορυφαία στελέχη του, είχε αρχίσει να ρίχνει στη πολιτική πιάτσα το θέμα ¨ΔΡΑΧΜΗ” και το κρατούσαν ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ διαρκώς ζεστό. Να μη ξεχνάτε τις κοκορομαχίες επ΄ αυτού, μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης Παπανδρέου.
=== Το πρόβλημά μας είναι η οικονομική σταθερότητα και αυτή δεν επιτυγχάνεται με ένα νόμισμα κουρελού, που το χρειάζονται οι ίδιοι καιροσκόποι-κερδοσκόποι, για να το έχουν σε παρατεταμένη υποτίμηση. Καμιά νομισματική υποτίμηση δεν φέρνει, ούτε επενδύσεις, ούτε αύξηση της παραγωγικότητας ή της ανταγωνιστικότητας. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Η πραγματική οικονομία είναι για τους πρωτοπόρους και όχι για πολιτικούς καραγκιόζηδες που χαρτοπαίζουν με τις παρατεταμένες υποτιμήσεις και με τις ονομασίες ενός νομίσματος.
=== Κάποιοι χάνουν και κάποιοι κερδίζουν και με την εξωτερική υποτίμηση. Γιατί οι πολιτικοί αλήτες ψευτοοικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο Καζάκης, δεν προσδιορίζουν, το ποιες κοινωνικοοικονομικές ομάδες θα κερδοσκοπούν με μια υποτιμούμενη δραχμή και ποιες θα χάνουν?????
Φίλη μου, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. Τα νομίσματα διεθνώς ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ, γι΄ αυτό έχω πει και έχω ξαναπεί, ότι και ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΟ να βαφτίσουμε και να καθιερώσουμε ένα νέο νόμισμα, εφόσον παραμένουμε ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ σε μια σκύλα ένωση, με τέτοια καθάρματα διαχειριστές μιας πουλημένης εξουσίας, σαν αυτούς που μας κυβερνούν, οι συνέπειες θα είναι ίδιες και χειρότερες.
Ήδη πυκνώνουν και δυναμώνουν οι δημοκρατικές φωνές που καταρρίπτουν τον μύθο της ενωμένης Ευρώπης.
=== Με το Καζάκη έχω και πολιτικές διαφορές. Ο άνθρωπος κινείται στη σφαίρα του απόλυτου πολιτικού αμοραλισμού. Αυτό σημαίνει, ότι στερείται ιδεολογίας και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πραγματοποιήσει τρανταχτές μεταμορφώσεις και μετατοπίσεις από χώρο σε χώρο.
=== Με τον Καζάκη έχω και πατριωτικές διαφορές. Ο άνθρωπος έχει μεταφράσει ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ένα βιβλίο που έχει γίνει ευαγγέλιο των Σκοπιανών για τον διαμελισμό της Ελλάδας. Ας ρωτηθεί τι πιστεύει για τους Σκοπιανούς και ποια είναι η θέση του. Ας πει, ποιοι τον χρηματοδότησαν να κάνει αυτή τη μετάφραση.
=== Και με τόση και σκουφάτη δημοκρατία που κουβαλά, ας μας δείξει και ολίγη από διαφάνεια. Ας μας πει: που δουλεύει??? με ποιους οικονομικούς πόρους ιδρύει κόμματα και οργανώσεις??? αν είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ποιοι είναι οι πελάτες του??? Ας μας πει και με ποιους διαφανείς τρόπους έγινε και εκδότης. Ξέρεις τι κεφάλαια απαιτούνται για να επιβάλεις στην αγορά μια εφημερίδα???
Απλά πραγματάκια, με ντοκουμέντα….. Μόνο ότι είναι συγγενής του Σώρρα να μη μας πει…. Γνωρίζεις ότι ερωτοτρόπησε και με αυτή τη συμμορία και είχε ζητήσει να…. διαπραγματευτεί με τον ΥΠΟΔΙΚΟ η διεφθαρμένη κυβέρνηση?????
Αν θέλετε ακόμα περισσότερα, στην αριστερή στήλη του ιστολογίου μου υπάρχει η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, στην οποία μπορείτε να γράψετε τη λέξη Καζάκης και ότι σας βγάλει.
Για τον Μπαρμπανίκο, ο Καζάκης είναι μέρος του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άποψή μου θα αναρτηθεί για επικαιροποίηση των απόψεών μου. Αν θέλετε να κάνω αναφορά στη παρέμβασή σας, θα πρέπει να μου το γνωστοποιήσετε. Ελπίζω να έλυσα κάποιες από τις απορίες σας.

———-
=== 10:16am  Ε. Μ.Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε τον γνωρίζω προσωπικά. Έχω παρακολουθήσει μια κοινή διάλεξη -ενημέρωση με την κα Δ………. – τεως πρ…….. στη θεσσαλονικη- και με την κα Γ………….. της Ε…….Τ, οπου ειχαν αναφερθει και στην παραποιηση των στοιχειων. Δεν μου φανηκε ουτοπία η επιστροφη σε εθνικο νομισμα μια και πολλοι λενε οτι ειναι στοιχειο ανεξαρτησιας οπως πχ το ελβετικο φραγκο ή η αγγλικη λιρα. Σε σχεση με τη διεφθαρμενη εξουσια προσυπογραφω οπως βεβαια και με την διεφθαρμενη αντιπολιτευση διοτι τη θεωρω μερος του συστηματος.
Οσο για τα προσωπικα του στοιχεια ηταν πολυ ενδιαφερον αυτο που θιξατε και θα το ψαξω λιγο.

  === 10:18am  Ε. Μ.
Για τα Σκοπια δε ειναι πολυ σημαντικη η πληροφορηση αυτη, ομως πριν λιγο διαστημα ειχε στο χωνι μια συνεντευξη με καποιον απ το ουρανιο τοξο ελληνα που δουλευει στα σκοπια κ δεν μου φανηκε οτι ειναι τοσο κοντα με αυτους. Θα ηθελα να μαθω τον τιτλο του βιβλιου που αναφερετε και θα το μελετησω οσο μπορω.
  === 10:39am  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Το βιβλίο είναι “Οι Φυλές της Μακεδονίας”
Η Ελβετία δεν είναι μέλος της ΕΕ
Η Μεγάλη Βρετανία μπήκε στην ΕΕ με ειδικούς (πλεονεκτικούς γι΄ αυτήν όρους) και φυσικά δεν μπήκε ποτέ στην Ευρωζώνη. Επίσης έχει ιδιόκτητη οικονομική ζώνη, τη Βρετανική Κοινοπολιτεία. Τύποις και ουσία, Η Μεγάλη Βρετανία, εξ αρχής είναι, όχι απλά εκτός Ευρωζώνης, αλλά μονίμως και νομίμως, με το ένα πόδι εκτός ΕΕ. Οι όροι εισόδου της Μ. Βρετανίας στην ΕΕ, δεν έχουν καμία σχέση με τους όρους που μπήκαμε εμείς.
Με το Ουράνιο Τόξο, είναι αυτό που λέμε λαϊκά “κώλος και βρακί”
Όταν αποκάλυψα τη μετάφραση του βιβλίου έγινε μεγάλος θόρυβος και ο Καζάκης ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να απαντήσει αλλού μετά από ένα μήνα, χωρίς να πει τίποτα. Απλά προσπάθησε να τα πασαλείψει.
Επίσης ξέχασα στη πρώτη απάντηση, την εκδοτική δραστηριότητα. Το θεωρείς απλό και εύκολο να ιδρύσεις και να καθιερώσεις σε χρόνο ρεκόρ μια εφημερίδα???? Ας μας πει και εδώ, χάριν της διαφάνειας: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΖΑΚΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ?????????

  === 10:41am  Ε. Μ.
Σε σχεση με το εθνικο νομισμα αυτο ακριβως εννοω. Η μεν Ελβετία δεν ειναι μελος κ παρ ολα αυτα σαν κρατος ειναι μια χαρα, η δε Αγγλία επισης με το ενα ποδι εξω επισης διαφεντευει λιγο τα του οικου της. Το βιβλιο θα το ψαξω . Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!

  === 10:53am  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης:
Αν υπάρξει πολιτική βούληση για πλήρη έξοδο από μια γκαγκστερική ένωση, τότε το νόμισμα έρχεται ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ από μόνο του και παίρνει τη θέση του χρήσιμου εργαλείου, που πρέπει να έχει.

  === 5:04pm  Ε. Μ.
http://youtu.be/qrIGGi5SWvc
Δ.Καζάκης για το ψευδοκράτος των Σκοπίων www.youtube.com
ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Δ.Καζάκη στους διάφορους επαγγελματίες λασπολόγους -παραπλανητές της κοινής γνώμης, σχετικά με τον ίδιο, το ψευδοκράτος των Σκοπίων…
5:05pm  Ε. Μ.
Ακουω αυτη τη στιγμη το βιντεο. Πως σας φαινεται;
5:05pm Ε. Μ.
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2012/02/blog-post.html  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Σχετικά με το Βιβλίο, “Μακεδονία: Οι φυλές και το Μέλλον τους” dimitriskazakis.blogspot.com
Πέτρο σε διαβάζω συχνά-πυκνά στο “τσιγάρων κριτικές” και μου είσαι πολύ συμπαθής. Θεωρείς λοιπόν οτι αυτή του η θέση για το ζήτημα, είναι “προδοτική’ και οι προθέσεις του εθνο-μειωδοτικές; Άλλο να διαφωνούν δυο πατριώτες σε επι μέρους θέματα και εντελώς διαφορετικό ο ένας από τους δυο να αμφισβητεί…
5:05pm  Ε. Μ.
Και επισης διαβασα την αναρτηση και ολα τα σχολια πανω στο βιβλιο

5:22pm  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΟΣ – ΨΕΥΤΗΣ – ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ.
ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ. ΕΠΑΝΩ Σ΄ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ.
ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΓΩ (ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ) ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΑΛΤΙΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΆ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ???????????? ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΛΟΙ ΠΛΈΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ Μ΄ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

5:27pm  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ.
ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ, ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕ ΔΙΑΔΟΧΗ ΣΑΠΙΛΑ.
ή ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΜΕ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.

5:28pm  Ε. Μ.  Σωστο! Παντως σαν ελληνες ειμαστε σε πολυ δυσαρεστη θεση. Δεν υπαρχει ηγετης ουτε σχηματισμος που να εμπνεει κ να καθοδηγησει κ ετσι ειμαστε παντα στο περιπου σε αγωνες ..

5:34pm  Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Ναι, αλλά παρά τα χρονάκια μου, δεν παύω να ελπίζω. Μέχρι να γεννηθεί το ζητούμενο -που θέλει πολύ δουλειά στη βάση και όχι από καπέλωμα- ο συνεχής προπηλακισμός όλων των καθαρμάτων, ώστε να μη τολμούν να πηγαίνουν πουθενά, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ΄ ΤΗ ΜΥΤΗ.

4 Comments

 • Ο/Η Ζηδρος λέει:

  Ευχαριστώ για τήν άμεση και ξεκάθαρη απάντηση.
  Είναι πολύ σοβαρό το θέμα,θα προσπαθήσω να προκαλέσω απάντηση απο τον ίδιο μέσω tweeter και θα επανέλθω.
  Κάποιος,κάποτε στα δύσκολα έλεγε: “όφις μεγαλοδύναμος μ´εχει
  Περιζωσμένο και από το μέρμυγκα της γής βοήθεια περιμένω”.
  Δέν το κρύβω είχα μια ελπίδα μήπως ξεφύγει κάποιος απο το σύστημα και αγωνιστεί για τήν Ελλάδα πού χάνεται…προσεχώς εγκαίνια ΕΟΖ και ΟΧΙ μόνον.
  Καλό βράδυ

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Η ΕΛΠΙΔΑ δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ, αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Πρέπει να ξανα-ανακαλύψουμε τις πρωτογενείς οργανώσεις, που μπορούν να υπάρξουν ΜΟΝΟ από άτομα που ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ τους και που καταλαβαίνουν όοτι έχουν κοινό συμφέρον και αγάπη για τη πατρίδα.
   ΠΟΤΕ δεν θα πετύχουμε κάτι, από καραγκιόζηδες και κομήτες, που τους γεννούν, τους παράγουν και τους αναπαράγουν ή τους ανακυκλώνουν τα ΜΜΕ της διαφθοράς. ΠΡΕΠΕΙ να δημιουργηθούν οργανώσεις, που να μην αισθάνονται τον βραχνά της δημοσιότητας, αλλά που θα έχουν ιδέες για ανατρεπτική δράση κατά οποιασδήποτε χούντας.
   Δεν πιστεύω ότι μπορείς να έχεις τις απαντήσεις που αναζητάς, από τον ίδιο τον Καζάκη. Είχε δεκάδες ευκαιρίες να το κάνει εδώ και καιρό, αλλά ακολουθεί τη πεπατημένη του πολιτικού βόθρου. Είναι ένας συνηθισμένος απορροφητικός σάκος της χούντας.

 • Ο/Η Ζηδρος λέει:

  Μπάρμπα Νίκο τι γνώμη έχεις για τόν Καμμένο;
  Προσωπικά τόν θεωρώ πατριώτη και θέλω να εξελιχθεί σε Rafael Korea της ελλάδος.

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Μέχρι 15-2-2013 περίπου, ήλπιζα πολλά, αλλά ξαφνικά με απογοήτευσε. Δες εδώ >>>> http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/31682 και εδώ >>>> http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/31788
   ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ. Ο πατριωτισμός φαίνεται και αποδεικνύεται, όταν ο κρινόμενος πολιτικός έρχεται αντιμέτωπος με την ευθύνη και το θάρρος.
   ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ. Με το ξεπούλημα των νησιών, εμένα με απογοήτευσε. Και δεν θέλω ερωτήματα της μορφής “και τώρα τι κάνουμε”
   Πάνω απ΄ όλα ν΄ ανοίξουμε τα στραβά μας και να ξαναμάθουμε να συζητάμε και να συναποφασίζουμε με τους γειτόνους μας, με τους συναδέλφους μας, με τους συγχωριανούς μας.

Απάντηση