ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ -ΜΙΖΑΣ  === Εμείς πάντα καινοτομούμε και κενοτομούμε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δωρεάν τις ιδέες μας στη λαδωμένη χούντα.

  === Ένας “σωστός” τρόπος να συλλαμβάνει ο λαδωμένος υπουργός τη φορολογητέα ύλη από τα νομιμοποιημένα λαδώματα, φακελάκια και λοιπά κατάμαυρα χρήματα, και επιπροσθέτως να διευκολύνουμε τον τραπεζίτη κύγιο Μπαινόπουλο και τον τραπεζίτη κύγιο Άλας στη βρόμικη μπουγάδα, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, να εξοφλούνται οι λαδωμένες υποχρεώσεις του κάθε υποτακτικού βούρλου και μαλάκα, προς γιατρούς των δημόσιων νοσοκομείων, προς μηχανικούς των πολεοδομιών και προς τους νεκροθάφτας των δημοτικών κοιμητηρίων, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ με δίγραμμες επιταγές της OIL BANK, ή εξουσιοδοτημένης από αυτήν άλλης διεφθαρμένης και αποδεδειγμένα ληστρικής τράπεζας!!!!

  === Δια της μεθόδου αυτής, θα είναι διασφαλισμένο το κάτι τις, όλων των απατεώνων υπουργών, ως ποσοστό επί των αδήλωτων κερδών του λαδωμένου γιατρού ή μηχανικού ή νεκροθάφτη υπουργού.

  === Αν έχετε καλύτερη πρόταση, εδώ είμαστε να τη προβάλουμε…..

  === Καρατζαφέρη μπορεί να έμεινες στην απέξω, αλλά ο αγώνας σου, για τη νομιμοποίηση μαύρων χρημάτων τώρα δικαιώνεται!!!! Ζήτα τα ποσοστά σου αν είχες κατοχυρώσει τις σάπιες ιδέες σου…..

Απάντηση