ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΤ -ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ  === Εδώ του λέει, πως τάχα η πιάτσα είναι στέρφα, ενώ εκεί, θα βρει (in) ονόματα και διεθύνσεις, 107 off shore ελληνικών συμφερόντων.
=== Αθήνα
=== Τα ονόματα και τις διευθύνσεις 107 υπεράκτιων εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, εκ των οποίων μόνο οι τέσσερις είναι γνωστές στο υπουργείο Οικονομικών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

   === Από τις 103 off shore με έδρα τις βρετανικές Παρθένους Νήσους, οι 18 συνδέονται με πρόσωπα, τα οποία δήλωσαν διευθύνσεις εκτός νομού Αττικής. Οι μέτοχοι ή διαχειριστές 33 εταιρειών βρίσκονται στην Αττική, μεταξύ των οποίων δέκα στο Κολωνάκι, έντεκα στον Πειραιά, εννέα στη Γλυφάδα, πέντε  στα βόρεια Προάστια.

   === Τα συνεδόμενα φυσικά πρόσωπα που δήλωσαν διεύθυνση την Αθήνα κατά κύριο λόγο προέρχονται από δικηγορικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρίες, τον χώρο της εστίασης, της πληροφορικής, αλλά και από σχολή χορού.

   === Στον Πειραιά εντοπίζονται πρόσωπα που μετέχουν σε 11 off shore και όλα έχουν σχέση με εφοπλιστικά γραφεία και ναυτιλιακές εταιρείες.

   === Σύμφωνα με τη διεθνή έρευνα περίπου 25 τρισεκατομμύρια έχουν κρυφτεί σε off shore εταιρείες.

   === Η εφημερίδα Τα Νέα συμμετέχει στην έρευνα της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων σε συνεργασία με εφημερίδες από 48 χώρες.

Σύμφωνα με τον ευφάνταστο Αλ Καπόνε των ΜΜΕ, το 80% των off shore εταιρειών Ελληνικών συμφερόντων, βρίσκονται στις Παρθένους νήσους του!!!…
ΠΗΓΗ ΜΑΚΑΚΙΑΣ: in – Newsroom ΔΟΛ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Έεεεε, και!!!….. Πρέπει να πάω εκεί ρε έξυπνε φασίστα, για να βρω τι κλέβουν εδώωωωωωωωωω??????….. Για να βρω τις απάτες που εύρισκα ρε ΚΟΠΡΙΤΗ, όταν ενεργούσα έρευνες και επιθεωρήσεις, το έκανα δια μέσου Παρθένων Νήσων???? Θες να σε ελέγξω Ψυχάρη???? Παραδίνεσαι στα χέρια μου, μόνο για δέκα (10) μέρες????? Για να σου δείξω σε ποιο συρτάρι κρύβονται οι παρθένες σου.

Απάντηση