ΣΩΡΡΑΣ -ΟΠΑΔΟΙ -ΑΠΕΙΛΕΣ -TAXALIA  === Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο έξαρσης, της μανίας προβολής των αφιονισμένων «οπαδών» των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Σώρρα και Λαμπράκη, και μάλλον θα έχουν μπροστά τους καμιά εκκρεμούσα υπόθεση στον Άρειο Πάγο.
=== Με αφορμή τη χθεσινή αναμετάδοση του Η συμμορία END των Λαμπράκη – Σώρρα κατηγορεί τον Γ. Παπαδάκη Του ΑΝΤ1, για να πετύχει δημοσιότητα στα μεγάλα κανάλια!!! από TaXalia, με ρωτούν οι ΤαΞαλιώτες φίλοι μου: «εσένα σε απείλησαν μπαρμπανίκο;»

  === Και απάντησα:
=== «Καλημέρα.
=== Και με απείλησαν πολλές φορές για τη ζωή μου και έχουν προκαλέσει «συζητήσεις» στο φόρουμ, στις οποίες με εμφανίζουν σαν χρηματοδοτούμενον από την…. ΕΤΕ.
=== Διαθέτουν αισχρό υβρεολόγιο, αλλά αυτό που διακρίνεις είναι μια παράκρουση. Ανάμεσα σ΄ αυτούς υπάρχουν άτομα, που ξέρουν ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά, αλλά πιστεύουν ότι κάνουν μιας μορφής αντίσταση κατά του… συστήματος. Επίσης έχω καταλάβει, ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπερήλικες ή αρχαιολάτρες της κακιάς ώρας, που δεν έχουν επαφή με το περιβάλλον.»

   === Το να μην έχεις αίσθηση του κινδύνου εντοπισμού, ή μωρό πρέπει να είσαι, ή μωρός ή μουρλόγερος σε πλήρη παράκρουση. Αυτό πιστεύω για τους τρελάρες που θέλουν έναν υπόδικο Σώρρα ή απατεώνα Λαμπράκη για να φαντασιωθούν την επανάστασή τους. Κάποτε καθόμουν και απαντούσα. Σαν να μιλούσα σε ντουβάρια ήταν. Δυο περιπτώσεις κατάντησαν να με παρακαλούν να τους στηρίξω, έστω και αν…. δεν έχει λεφτά ο Σώρρας!!!! Δεν έβγαζα άκρη και όσο και αν με έβριζαν και αν με απειλούσαν, τους έριχνα στα σκουπίδια. Έχουν δίκιο TaXalia. Οι βλαμμένοι είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν, αλλά κανένας σοβαρός εισαγγελέας δεν θα ήθελε να ασχοληθεί μαζί τους. Σάμπως εγώ, αν ήμουν εισαγγελέας θα ήθελα??? Το πολύ-πολύ να τους έστελνα για ψυχιατρική εξέταση.
Τώρα, μετά τη χθεσινή ανάρτηση, TaXalia ξαναγκρέμισαν την ακρόπολη της βλακείας και της απάτης τους και εισέπραξαν απειλές και να είναι σίγουρα εκεί οι φίλοι μου, ότι θα τους περιλάβουν για αναθέματα, στα γελοία φόρουν που συντηρούν και μιλούν 5-6 ψυχοπαθείς οπαδοί των απατεώνων μεταξύ τους.

  === Το νέο θέμα είναι:  «Θα αποδείξουμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης χρηματίζεται»

  === ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  Το πρωί δημοσιοποιήσαμε το αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο (εδώ) και το κείμενο που μας έστειλαν αναγνώστες από τις ΗΠΑ, για τη συνέντευξη ενός από αυτούς τους γραφικούς με τα δισεκατομμύρια, που θα σώσουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Τη θέση μας την είπαμε από την πρώτη στιγμή: τους θεωρούμε «κελεμπίες» (δεν κάναμε ποτέ λάθος με τέτοιους ανθρώπους), που απλά είναι άφραγκοι. Φυσικά και δεν θα κάνουμε διάλογο μαζί τους, αφού τους υποδείξαμε το πιο απλό, για να μην μπερδευόμαστε με ομόλογα και μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής κι άλλα παραμύθια της Χαλιμάς, που κουράζουν: τους είπαμε πολύ απλά (εδώ) στις 4-10-2012:
«αφού έχετε τόσα λεφτά και τόση αγάπη στην πατρίδα, κάντε μια δωρεά 600 χιλιάρικα, από τα 600 δις που έχετε (το ένα εκατομμυριοστό δηλαδή!), στο Γηροκομείο ΑΘηνών, που οι παππούδες τρώνε μόνο μακαρόνια εδώ κι έξη μήνες«

  === Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι οι γραφικοί αυτοί τύποι, δεν είναι κακοί άνθρωποι, ούτε απατεώνες. Είναι απλά «κελεμπίες», σαν τον Τσάκα. Παπατζήδες, που θα ήθελαν να έχουν πολλά λεφτά για να βοηθήσουν τους άλλους, αλλά άφραγκοι. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό αρχίζει να γίνεται, όταν οι φαντασιώσεις τους, γίνονται αποδεκτές από δυστυχείς ανθρώπους, που βλέπουν στο πρόσωπο όσων δεν πιστεύουμε στο παραμύθι με τα 600 δις, «ανθέλληνες προδότες» που «από κάπου τα παίρνουμε» γιατί είμαστε προδότες και συνεργάτες της Μέρκελ, των Εβραίων, των Νεφελίμ και ό,τι τέλος πάντων κατεβάζει το μυαλό τους.
  === Φυσικά, δεν μπορεί κανείς να ..νικήσει ανθρώπους που έτσι αντιλαμβάνονται την απαίτηση για σοβαρότητα, για αυτό και επειδή οι εύπιστοι οπαδοί κάθε «κελεμπία» δεν κουράζουν πολύ το μυαλό τους και βλέπουν παντού «προδότες του έθνους», τους λέμε να ζητήσουν από τους «σωτήρες», κάτι πολύ απλό : αντί να μιλούν συνεχώς για δισεκατομμύρια, να κάνουν μια μικρή δωρεά μετρητών κάπου, να δούμε ρε αδερφέ, ότι δεν είναι μπατίρηδες! Τόσο απλά.
Οι ίδιοι οι γραφικοί και κάποιοι οπαδοί τους, πέρασαν, μετά τις συνήθεις ύβρεις σε σχόλια (τις έχουμε συνηθίσει και μας διασκεδάζουν, γι΄αυτό και τα δημοσιεύουμε, για να διασκεδάσετε κι εσείς) και σε απειλές (!).

  === Μάλιστα, το απόγευμα λάβαμε το παρακάτω απειλητικό μήνυμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό που φιλοξένησε την επίμαχη συνέντευξη στην οποία ο κ. Λαμπράκης, κατηγορεί τον δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 ότι χρηματίστηκε για να αποκρύψει την αλήθεια.
Στο μήνυμά του, ο δημοσιογράφος (;) του σταθμού, ανάμεσα στις απειλητικές σαχλαμάρες του, μας ζητά «να παραδώσουμε τις πραγματικές αποδείξεις στις βαριές κατηγορίες» (!!!) την ώρα που ίδιος και ο συνομιλητής του, είναι οι κατήγοροι του Γιώργου Παπαδάκη !
Αντί να προσκομίσουν αυτοί τις αποδείξεις χρηματισμού του δημοσιογράφου, ζητούν από μας αποδείξεις! Και «να μη στείλουμε πλαστά στοιχεία» (!!!) -λες και οφείλουμε εμείς να στείλουμε κάτι – γιατί θα «χειροτερέψετε κατά πολύ τη θέση σας» !
Τρικυμία εν κρανίω…Δεν πάμε καν στον εισαγγελέα το μήνυμα, γιατί θα γελάει ο άνθρωπος με τα χάλια τους….
Σε άλλο σχόλιό τους, μέλη της END, μας διαβεβαιώνουν ότι «έχουν όλα τα ντοκουμέντα» και θα αποδείξουν ότι ο γνωστός έμπειρος δημοσιογράφος είναι «λαμόγιο που λαδώνεται για να αποκρύπτει αλήθειες» και τότε «τι θα κάνετε;» μας ρωτάνε.
  === Τους απαντάμε, ότι αν αποδείξουν τις κατηγορίες τους, θα γίνουμε οι φανατικότεροι οπαδοί τους ! Μέχρι και το logo του blog θα αλλάξουμε και θα βάλουμε πρώτη μούρη τις φάτσες τους!
  === Υποθέτουμε ότι ο Γ.Παπαδάκης, δεν θα αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες, οπότε περιμένουμε να δούμε, ποιός θα αποδείξει τι.
  === Αλλά το βάρος της απόδειξης ότι «ο Παπαδάκης χρηματίζεται» και «το ίδρυμα Καραμανλή είναι άντρο διαφθοράς», που ακούσατε από τα χείλη του κ.Λαμπράκη, το φέρουν αυτοί !
Περιμένουμε με αγωνία τις αποδείξεις λοιπόν, αλλά πολύ περισσότερο, τη δωρεά στο Γηροκομείο Αθηνών ! Να δούμε επιτέλους το χρώμα του δολαρίου. Λεφτά ακούμε και λεφτά δεν βλέπουμε!

……
Υ.Γ. Για να διευκολύνουμε τους σωτήρες με τα 600 δισεκατομμύρια, παραθέτουμε τα στοιχεία του Γηροκομείου:
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΛΕΗΜΩΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
Λεωφόρος Κηφισίας 137 & Λάμψα 2, Αθήνα – Αμπελόκηποι, 11524, ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο : 2106914006  / Φαξ : 2106913704
Να πάτε αύριο πρωί πρωί με τα λεφτά στο χέρι, να κάνετε τη δωρεά, για να μας βουλώσετε μιά για πάντα το στόμα!

Απάντηση