Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ

  === Σήμερα χύνει δηλητήριο για όσους του άσκησαν κριτική για την εμετική εκπομπή του στο παραμάγαζο του Αλαφούζου…

  === του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  === Προχθές έσταζε μέλι συνομιλώντας με τα παληκαρόπουλα του νεοναζισμού στο παραμάγαζο του Αλαφούζου…
=== Και η κατακλείδα αυτής της «υποδειγματικής» δημοσιογραφικά εκπομπής έκλεισε με το εξής αμίμητο δια στόματος Κασιδιάρη: «Τα τσοντοκάναλα κινδυνεύουν, ο ΣΚΑΪ δεν κινδυνεύει» (Μας αγαπάει ο ΣΚΑΪ δηλαδή κατά παράφραση του γνωστού «μας αγαπάνε οι Γερμανοί»)…
  === Ας έρθουμε τώρα και στην ουσία:
=== Έχουμε τονίσει κατ επανάληψη από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, πως ένα από τα βασικά υπομόχλια της κατοχής και του συστήματος της εξουσίας, μιας εξουσίας που έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι μπαστάρδι σ αυτή τη ζωή και σ αυτόν τον πλανήτη,  είναι και ένα ιδιότυπο κομμάτι αβανταδόρων που επιλέγει να τοποθετείται κριτικά, πολλές φορές και εκκωφαντικά κριτικά απέναντι σε ότι συμβαίνει στον τόπο μας και τον κόσμο.
  === Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι προφανής…
=== Αυτές οι αναγνωρίσιμες φωνές, καλούνται να παίξουν συγκεκριμένο ρόλο σ αυτό το ελεεινό σκηνικό. Ένα ρόλο ύπουλο, βρώμικο και υποβολιμαία αποπροσανατολιστικό…
  === Πρόκειται για φωνές που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος. Πιο σωστά ως βαλβίδα εκτόνωσης – ανέξοδης και ανώδυνης εκτόνωσης – της οργής των πολιτών.
  === Τι επιδιώκουν λοιπόν τύποι σαν τον Τράγκα, σαν τον Λαζόπουλο…
Και τους λοιπούς φωνακλάδες που εξαντλούν τη λεκτική ευφυΐα τους, στη μεγαλόστομη πολιτική κριτική για το «άδικο» και κοινωνικά εξοντωτικό της καθημερινότητας που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες???

  • Ένα και μοναδικό πράγμα επιδιώκουν. Την ελεγχόμενη εκτόνωση της οργής της κοινωνίας.
Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  === Για αυτό και θα τους ακούσετε πολλές φορές να μιλούν με λόγια βαρύτατα για το κατοχικό καθεστώς…

Γι αυτό και θα τους ακούσετε πολλές φορές να ασκούν δριμύτατη κριτική σε κατοχικούς και σε πολιτικά ανδρείκελα, μια κριτική που χαϊδεύει ψυχές και ικανοποιεί συναισθήματα…
Θα τους ακούσετε πολλές φορές να σας καλούν να εξοργιστείτε με όλα όσα συμβαίνουν σ αυτή την αμείλικτη καθημερινότητα…
  • Αλλά δε θα τους ακούσετε καμία φορά να σας καλούν σε καθολική εξέγερση με στοχευμένο στόχο την πολιτική ανατροπή.
  === Θα τους ακούσετε πολλές φορές να σας καλούν να στείλετε sms και να γεμίζετε με την παρουσία σας τις πλατείες…
Αλλά θα σας συμβουλεύουν πάντα να το κάνετε ειρηνικά… Να το κάνετε χωρίς να προκαλείτε την αστυνομία… Και να το κάνετε με το λογικοφανές επιχείρημα, πως «δεν πρέπει να κάνουμε τη χάρη στις δυνάμεις κατοχής και να εμπλακούμε σε εμφύλιο».
Για ποιον εμφύλιο μιλάτε όμως βρε τσαρλατάνοι???
Ποιος απέναντι σε ποιόν να τοποθετηθεί στον εμφύλιο που φαντασιώνεται το διεστραμμένο μυαλό σας???
Μήπως οι 4.000 δολοφονημένοι συμπολίτες μας, δεν είναι θύματα ενός ακήρυχτου εμφύλιου και ένα βαρύτατο τίμημα πληρωμένο με αίμα και με θάνατο στη λογική της άθλιας «κοσμιότητας» και της ελεγχόμενης οργής???
  • Καταλάβατε λοιπόν τι θέλουν όλοι αυτοί που ξέρουν να μιλούν για τα πάντα εκτός από την ανάγκη για αγώνα και ξεσηκωμό???
  === Το συμβιβασμό με τη μοίρα σας θέλουν…
Την εκτόνωση – την ελεγχόμενη και ανώδυνη για το σύστημα εκτόνωση – θέλουν…
Τη μετατροπή της οργής σας σε ένα φραστικό σιχτίρισμα επιδιώκουν…
Κι όλα αυτά μόνο και μόνο για έναν λόγο…
Για να μην απειληθεί το σύστημα που υπηρετούν και μέσα από το οποίο κατέστησαν πάμπλουτοι…
Για να μην απειληθεί η κατοχή και τα ντόπια ανδρείκελά της….
Για να παραμείνεις ραγιάς αλλά με την ψευδαίσθηση ότι έχεις και ακσείς δικαίωμα λόγου…
Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα άρθρο από το ιστολόγιο tsak-giorgis κι ένα ηχητικό απόσπασμα της «ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ» και τα συμπεράσματα δικά σας.
Ναζιστικό “Πλυντήριο – Τράγκα”

Ο ρόλος του Γ. Τράγκας είναι γνωστός. Ατομο που εκμεταλλεύεται όλες τις καταστάσεις, στυγνός εργοδότης, ενώ έχουν ακουστεί αρκετά για «περίεργες» διασυνδέσεις που είχε στο παρελθόν με κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. (Αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν έμμισθο πράκτορα της ΚΥΠ με το ψευδώνυμο «τετραπέρατος»).
Κατά καιρούς φλερτάριζε με διάφορα πολιτικά μορφώματα, από τον Καρατζαφέρη μέχρι τον Καμένο ενώ κάποια στιγμή που τον είχε πιάσει ο «πόνος» γιατί η χώρα μας βρίσκεται σε «ανθρωπιστική κρίση» όπως έλεγε, δημιούργησε ένα «πολιτικό φόρουμ με προοπτική να εξελιχθεί σε πολιτικό φορέα» με το όνομα «Ελλάδα-ΕΑΜ», αλλά αυτό το εγχείρημα του δεν περπάτησε.

Ο Γ. Τράγκας είναι πανέξυπνος τύπος. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε την παραμικρή κίνηση τυχαία. Σαν ευροφονιάς που είναι κάθε του κίνηση αποσκοπεί στο να θησαυρίζει. Τους «υπόγειους» τρόπους που το επιτυγχάνει αυτό δεν μπορεί να τους ξέρουμε, μπορούμε όμως να τους υποθέσουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως –κι αυτό που δεν μπορούσε να κρυφτεί- είναι ότι υπήρξε ο χαϊδεμένος εκδότης και μάλιστα με προκλητικότατο τρόπο όλων των αστικών κυβερνήσεων.
Είναι ενδεικτικό το τι συνέβαινε με μια απ’ τις πολλές εκδοτικές του προσπάθειες. Την αλήστου μνήμης φυλλάδα του «Χώρα». Αναφερόμαστε για τα εκατομμύρια κρατικού χρήματος που κατέληγαν στα θησαυροφυλάκια του Τράγκα με άκρως προκλητικό τρόπο.
Ανασύρουμε από το αρχείο μας ένα δημοσίευμα από το περιοδικό «Γαλέρα»: «Κατά πολύ παράξενο τρόπο η Κυριακάτικη “Χώρα”, φέρεται να έχει εισπράξει τη μεγαλύτερη αναλογία από τη διαφηµιστική πίτα του κρατικού κορβανά, πρώτη ανάμεσα σε όλες τις άλλες εφημερίδες. …
Στα δημόσια κονδύλια, στα διαφηµιστικά έσοδα των εφημερίδων, το δεκάµηνο του 2007, πρώτη ήταν η «Χώρα της Κυριακής» µε 1.786.118 ευρώ, (άθροισμα κρατικής διαφήμισης, ΔΕΚΟ και τυχερά παιχνίδια). Αν προσθέσουμε και την καθημερινή “Χώρα” µε άλλα 691.022, τότε ο δραστήριος κύριος Τράγκας εισέπραξε χοντρικά 2.500.000 ευρώ το πρώτο δεκάµηνο του 2007, για µια εφημερίδα που πουλάει καθημερινά 588 φύλλα στην Αθήνα και περίχωρα, 258 στην υπόλοιπη χώρα και την Κυριακή φτάνει (για όλη την Ελλάδα) τα 2.110 αντίτυπα (µέσος όρος για το 2007, στοιχεία της Ε.Ι.Η.Ε.Α.)».
Κάναμε την μεγάλη αυτή εισαγωγή για να ρθούμε στα χθεσινά «κατορθώματα» του Τράγκα και στην εμετική του τηλεοπτική εκπομπή που μοναδικό σκοπό είχε να «ξεπλύνει» την ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου. Λίγη σημασία έχει αν αυτό ήταν δικιά του πρωτοβουλία ή αν εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία από τον εργοδότη του εφοπλιστή Αλαφούζο. (Να θυμηθούμε μόνο ότι πριν μερικές μέρες η αγγλική Guardian είχε γράψει ότι η Χρυσή Αυγή χρηματοδοτείται από Έλληνες εφοπλιστές).
Αντι για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμός παραθέτουμε το εύστοχο σχόλιο για το ναζιστικό «πλυντήριο Τράγκα» που έκανε σήμερα ο Θύμιος Καλαμούκης στην ραδιοφωνική του εκπομπή «Ελληνοφρένεια». Και πέρα απ’ ότι καυτηριάζει την στάση του δημοσιοκάφρου του Αλαφούζου, ενδιαφέρον παρουσιάζει τα υπονοούμενα που αφήνει για τον ρόλο του εφοπλιστή-καναλάρχη.

Σαν επίλογο και αφού δείτε, στο παρακάτω βίντεο τον «θαυμασμό» του φύρερ της ναζιστικής συμμορίας για τα προδοτικά «Τάγματα Ασφαλείας», θυμηθείτε απ’ αυτές τις αναρτήσεις μας ποια είναι τα πρότυπα των ναζιστών του Μιχαλολιάκου.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση