ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 1  === Ακόμα μία στρατιωτική επιχείρηση της χουντικής στρατοαστυνομίας, έγινε πριν από τις 3 μετά τα μεσάνυχτα!!!

  === Η σιωνιστική χούντα ληστών των Αθηνών, με αντισυνταγματικές και συνωμοτικές ενέργειες, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ  (όπως ισχυρίζεται) Εισαγγελέα τη νύχτα και έκανε πρωτοφανή φασιστική επίθεση σε σπίτια Ελλήνων πολιτών της Χαλκιδικής.

  === Επίσης τα καθάρματα της χούντας, ισχυρίζονται ότι εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης, με περιγραφές κατασκευασμένου κατηγορητηρίου κακουργηματικού χαρακτήρα.

  === Άσχετο με ποια νομιμοφανή κάλυψη, η παράνομη χουντική στρατοαστυνομία, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, έκανε επιδρομή τρομοκρατικού τύπου, γκρέμισε χωρίς κανέναν λόγο πόρτες εισόδου και εισέβαλε σαν συμμορία τραμπούκων σε δύο σπίτια για να πραγματοποιήσει δύο (2) συλλήψεις.

  === Η κίνηση της χούντας των χρυσοθήρων αποσκοπεί στη τρομοκράτηση του λαϊκού κινήματος που έχει αναπτυχθεί στη Χαλκιδική και απαιτεί την άμεση διακοπή της δολοφονικής λειτουργίας των ορυχείων χρυσού.

  === Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ — ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΤΟΥ.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2  === Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Απάντηση