ΠΑΠΑΡΗΓΑ 3  === Κλείνει ένας κύκλος 22 ετών για το ΚΚΕ με την επερχόμενη αποχώρηση της Αλέκας Παπαρήγα, σύμφωνα με την Καθημερινή, από το τιμόνι του κόμματος.

  === Στο 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ που ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου, αναμένεται να μην ανανεώσει τη θητεία της και θα γίνει η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής.

  === Στο πέρας της καριέρας της κατάφερε να αποσπάσει ακόμα και το χειροκρότημα του Άδωνι και του Βορίδη, αλλά και τα εύσημα του Στουρνάρα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

  === Η Αλέκα Παπαρήγα εκλέγεται βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Κ.Κ.Ε. από το 1993 μέχρι σήμερα, ενώ από τον Περισσό ακούγονται εδώ και καιρό φωνές αμφισβήτησης στο πρόσωπό της.

  === Ως επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη διαδοχή της κ. Παπαρήγα φέρονται οι κ. Δ. Κουτσούμπας και Γ. Μαρίνος ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Ν. Σοφιανού.

ΠΗΓΗ:  olympia.gr

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Κανένας ιστορικά δεν μπορεί να βρει ανάλογο παράδειγμα, μακρόχρονης παραμονής στην ηγεσία ενός υποτιθέμενου εργατικού-κομμουνιστικού κόμματος, με τόσης έκτασης απονεύρωσης και ευνουχισμού και υποδούλωσης τους εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.
Δεν υπάρχει παγκοσμίως άλλο τέτοιο προηγούμενο, να υπάρχει μια μακροχρόνια φθορά της συντήρησης, σαν απήχηση στα λαϊκά στρώματα και αντί να δυναμώνει ένα εργατικό κώμα, αυτό κάτω από την ηγεσία πολιτικών αλητών και καιροσκόπων, να σπρώχνει βίαια τον λαό στην αγκαλιά φασιστών και ναζιστών και το ίδιο, ενώ είναι μονίμως στην αντιπολίτευση, να…. συρρικνώνεται!!!!!
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΣΕ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ.

Η δε στάση του πολιτικού καθάρματος τα τελευταία χρόνια στα διεθνή θέματα, ενισχύει την άποψη εκείνων που ισχυρίζονται ότι και το ΚΚΕ είναι ένα παραμάγαζο ιδιοκτησίας του ΚΙΣ Αθηνών.

1 Comment

  • Ο/Η Αυτόλυκος λέει:

    Μπράβο ρέ Μπαρμπανίκο, είσαι ο μόνος πού βγήκε καί είπε ΟΛΗ τήν αλήθεια γιά τήν φώκια, καί μάλιστα στά ίσια καί κατάμουτρα!
    +1000000

Απάντηση