ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ -ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ   === Σε συνέχεια της καταγγελίας που ανέβασα στο θέμα ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ τα ακίνητα των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Πρόνοιας!!!, σήμερα περέλαβα με σχόλιο νέα, από ενδιαφέρον πρόσωπο, το οποίο σαφώς και ξέρει περισσότερα για το τι “παίζει” στις σημερινές συνθήκες, όπου οι ληστρικές συγκυβερνήσεις μεθοδεύουν το ξεπούλημα ακινήτων-φιλέτων, κυρίως ανίσχυρων Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων.

  === Η καταγγελία λέει:Το 1980 ο αποθανών Ν. Σπέντζας κατέλειπε στο άσυλο Ανιάτων το κτήριο της οδoύ Αθηνάς 60 στην Ομόνοια μισθωμένο στον Μαρινόπουλο (υπέρ πριζινίκ οδού Αθηνάς) με την προϋπόθεση μέρος του ενοικίου να αποδίδεται σε επτά εξαδέλφια του υπό μορφή κληροδοτήματος μεταξύ των οποίων και ο πατέρας μου.
=== Το άσυλο για τα επόμενα 30 χρόνια μέχρι σήμερα δεν εκτέλεσε την διαθήκη, δεν απέδωσε τα νόμιμα στους δικαιούχους και τους φόρους προς το δημόσιο. Η οικονομική επιθεωρήτρια με έκθεσή της καταλογίζει περίπου 10.000.000 ευρώ προς τους κληρονόμους πλέον τόκων υπερημερίας. Φανταστείτε τι χρωστούν προς το δημόσιο.

=== Θεωρώ λοιπόν ότι σε περιόδους κρίσης όπου η πατρίδα μας και οι Έλληνες στενάζουν είναι τουλάχιστον εγκληματικό το να κλείνουμε τα μάτια σε υποθέσεις που θα μπορούσαν να αποφέρουν στο δημόσιο εκατομμύρια — Κατερίνα Γκ………”

  === Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ διερεύνησε περισσότερο το θέμα και πράγματι ο κ. Νικόλαος Σπέντζας είναι “Μεγάλος Ευεργέτης” του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος “ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ” έτους 1980, και πράγματι το συγκεκριμένο ακίνητο στην Ομόνοια (οδός Αθηνάς αρ. 60) είναι δωρεά του, το οποίο είναι εκμισθούμενο στα σούπερ μάρκετς ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ -ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ -ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ   === Κα Κατερίνα, πολύ φοβάμαι ότι το ακίνητο οδεύει ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ για τα νύχια του Στουρνάρα και των αφεντικών του.
=== Θέλετε μια συμβουλή???
=== Συνεννοηθείτε οι συγγενείς κληρονόμοι και εξετάστε με έμπειρο νομικό, αν κινδυνεύει η μη εκτέλεση της τελευταίας βούλησης του δωρητή κ. Ν. Σπέντζα, από διοικητική κακοδιαχείριση του ΑΣΥΛΟΥ ΑΝΙΑΤΩΝ ή από κυβερνητικό (θετικό ή αρνητικό) παρεμβατισμό, που αποσκοπεί στον οικονομικό στραγγαλισμό του ιδρύματος.
=== Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη το τι έχει προηγηθεί και το τι συμβαίνει τώρα, από πλευράς κυβερνητικών και διοικητικών χειρισμών, που παράγουν στοιχεία παραβατικότητας κατά της τελευταίας βούλησης του διαθέτου και ευεργέτου κ. Νικολάου Σπέντζα και αν χρειάζεται, να προσβάλετε (ως έχοντες έννομο συμφέρον) τη διαθήκη, για λόγους μη εκπλήρωσης των όρων που είχε θέσει ο διαθέτης.
=== Τώρα, τις λεπτομέρειες και τα πραγματικά περιστατικά, σεις τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα. Εγώ πρωτίστως θα υπεράσπιζα τους όρους που έθεσε ο δωρητής και εφόσον η διαθήκη ετίθετο σε κίνδυνο από κακοδιαχείρηση και αρπακτικές προθέσεις ληστρικών κυβερνήσεων, θα στρεφόμουν εναντίον εκείνων των φορέων και αρχών, που ευθύνονται για τη μη προστασία του κληροδοτήματος.

Απάντηση