ΘΙΑΣΟΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  === ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ???

  === Στήθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άθλια διακομματική συμπαιγνία για να παραμείνει στο απυρόβλητο ο αρχισυμμορίτης του Καστελόριζου.

=== γράφει ο ΦΟΡΟΥΜπήχτης
  === Δείτε τα γεγονότα…
  === Την νόμιμη κλήτευση του Γ. Παπανδρέου στην Επιτροπή αποφάσισε η Προκαταρκτική. Παρά το υπόμνημα που έστειλε ο πρ. Πρωθυπουργόςη Επιτροπή εκτίμησε ότι χρειάζεται και αυτοπρόσωπη παρουσία του.
  === Ειδικότερα, με 8 ψήφους υπέρ και μία κατά, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ αποφάσισε να κληθεί να καταθέσει αυτοπροσώπως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και να δεχθεί τις διευκρινιστικές ερωτήσεις των μελών της επιτροπής.
  === Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Β. Καπερνάρος ζήτησε μέχρι και βίαιη προσαγωγή του.
  === Η κατάθεση θα γίνει την προσεχή Τρίτη, στις 6.30 το απόγευμα.

  === Πως αντέδρασαν όμως οι βασικοί πρωταγωνιστές???
Ο Παπανδρέου επικαλούμενος σε κλυκλους του και το Βενιζελοκασιδιάρικοκωνσταντοπούλικο θέατρο που στήθηκε στην επιτροπή, δηλώνει αναποφάσισος για το αν θα πάει στην επιτροπή ή όχι…
Ο άθλιος κηπουρός Πεταλωτής προετοιμάζει πολιτικά το έδαφος του φυγόμαχου και δειλού πολιτικού τσαρλατάνου δηλώνοντας πως η κλήτευση του στην επιτροπή συνιστά ευτελισμό…
Η Νέα Δημοκρατία του δηλωσία πρωθυπουργού που θα συγκροτούσε μια και μοναδική εξεταστική για το μνημόνιο, ανάβει πράσινο στον εθνικό ολετήρα διαμηνύοντας του: “Κάνε ότι γουστάρεις. Δε σε πιέζουμε…”
 
Και ο άσπιλος και αμόλυντος Μαρκογιαννάκης που δήλωνε σε όλους τπους τόνους οτι θα διέτασσε τη βίαιη προσαγωγή του ΓΑΠ, τώρα κάνει απλώς την …πάπια.
Γιατί μεθοδεύτικε αυτός ο ελεεινός σχεδιασμός των αθλίων??? Η απάντηση βρίσκεται στην ανάρτηση που ακολουθεί:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση