Στον Άρειο Πάγο το «ναυάγιο» της συγχώνευσης ΕΤΕ με EUROBANK

11 Απριλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΝΑΥΑΓΙΟ 1  === Τη διερεύνηση πιθανής τέλεσης αδικημάτων για τη συγχώνευση της Εθνικής Τράπεζας με την Eurobank και ειδικά μετά τις δηλώσεις πολιτικών ότι ο υπουργός Οικονομικών γνώριζε το «ναυάγιο» της επίμαχης συγχώνευσης, ζητούν με αναφορά που κατέθεσαν στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ο βουλευτής Φθιώτιδος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Νίκος Σταυρογιάννης και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Μιχάλης Γιαννάκης.

   === Ειδικότερα, ζητούν να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της παράβασης της χρηματιστηριακής νομοθεσίας, της χαλιναγώγησης των μετοχών, κ.λπ.

   === Παράλληλα, κατέθεσαν πρακτικά της Βουλής με διαλόγους του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμένου, όπως και αποσπάσματα τηλεοπτικών εκπομπών για το επίμαχο θέμα.

   === Την αναφορά μελετά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής.

   === Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

   === ΠΗΓΗ:  ΖΟΥΓΚΛΑ

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Από τη πολύ μελέτη θα πάει στη χωματερή και αυτή η βρόμικη ιστορία. Έπρεπε να υπάρξει αναφορά???? Και τυφλός να ήμουν, θα έβλεπα το πάρτι κερδοσκοπείας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, με πρωταγωνίστρια την πόρνη εξουσία. Έπρεπε να υπάρξει αναφορά???? Εδώ επί καθημερινής βάσεως γίνονταν κυβερνητικές συσκέψεις, σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και έβγαιναν οι ληστές συγκυβερνήτες και έκαναν δηλώσεις ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ και καθόμαστε και μιλάμε ότι «εξετάζεται» η περίπτωση του ναυαγίου????? Σαμίνα…. έεεεε Σαμίνα…..

Απάντηση