ΣΧΟΛΑΖΟΥΣΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ  === Με αφορμή την ανάρτηση ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ: Νέα καταγγελία κατά της διοίκησης, για κακοδιαχείριση κληροδοτήματος του κ. Ν. Σπέντζα.  ο φίλος Τ.Ν., μου έστειλε το παρακάτω… ωφέλιμο σχόλιο:

  === “Ξέρεις πόσες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ είναι είτε σε ΑΧΡΗΣΙΑ και αδειανά, είτε ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΙΚΙΑ διάφορες μαφίες που λειτουργούν μέσω των λεγόμενων ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ????
=== Σκέφτομαι ότι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για κατοικίες ή γραφεία ή μαγαζιά, θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ μέσα στην σημερινή ΠΙΚΡΗ ΕΠΟΧΗ, αν η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ του ΑΛΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, έκανε την δουλειά της….
=== Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, πέρα από δεξιώσεις, τσάγια και καλή κοινωνία των ΑΧΡΗΣΤΩΝ, θα μπορούσε να ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ…
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ….ΟΥΤΕ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ….
=== Γι αυτό βέβαια, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ…….”

  === Τώρα, τι απ’ όλα να σου πω????
   === Ότι πολλά από τα κατ΄ όνομα “Φιλανθρωπικά Ιδρύματα” λειτουργούν σαν φερετζές μασονικών στοών??? Ότι διοικούνται “κληρονομικώ δικαιώματι” ???   Ότι οι υπάλληλοι έχουν στενότατο συγγενικό δεσμό με τους διοικούντες των???? Ότι μπορούν να διαχειρίζονται εκατοντάδες εκατομμύρια και επί ενάμιση χρόνο να μη τηρούν λογιστικά βιβλία???? Ότι κλήθηκε το ΣΔΟΕ και επίορκος ελεγκτής (που δεν θα απολυθεί ποτέ) γνωμάτευσε, ότι από φορολογικής απόψεως δεν διαπίστωσε παραβάσεις, ενώ κλήθηκε για άλλον λόγο??? Ότι είναι ενήμερος με εκθέσεις για τέτοιες υποθέσεις Ρακιντζής και Σαμπατακάκης???? Ότι αυτές οι διοικήσεις δήθεν “Φ.Σ.” είναι κώλος και βρακί με τη διεφθαρμένη εξουσία???? Ότι απαιτούν ευθέως και ΕΓΓΡΑΦΩΣ από ΥΠΟΥΡΓΟ την απόλυση επιθεωρητή που θα τολμήσει να τους αγγίξει??? Ότι επίτηδες αφήνουν ανεκμετάλλευτα εκατοντάδες ακίνητα και εν τέλει κάποιοι περίεργοι ακόμα και τα οικειοποιούνται????
Ότι με καταταλαιπώρησαν αυτές οι μαφίες οργανωμένου εγκλήματος επί τέσσερα (4) χρόνια με σκοπό να με εξοντώσουν???….
   === Με φούρκισες πρωί-πρωί φίλε μου….. Ποιος να τα αξιοποιήσει???? Ποιος???? Ο ΛΗΣΤΗΣ???? Αυτοί οι σάπιοι που καραδοκούν σαν όρνια και περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή για να τα αρπάξουν???? Θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου!!!!

Απάντηση