ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ 44  === Μ΄ ενοχλούσε το στομάχι κι΄ έκανα μια μπλογκότσαρκα να εκτονωθώ…..

  === Φτάνοντας σε μια ανάρτηση του Χάρρυ Κλυνν, μου ήρθαν αναγούλες. Προς Θεού, όχι για τον Χάρρι, αλλά για έναν κατευθυντήριο οδηγό, σε μορφή “non paper” του Τσίπρα. Ναι ο πεντόβολος της κακιάς ώρας το παίζει Ανδρέας, αλλά μαλακοφέρνει, στη προσπάθειά του να παίξει δικομματισμό, καταγγέλοντας τον προηγούμενο δικομματισμό.

  === Ολόκληρο κατεβατό, με το οποίο προσπαθούν οι του ΣΥΡΙΖΑ μαλακιστέοι, να μαντρώσουν κάθε κοπρίτη ροζ παπαγάλο, να ιδεολογίζει δήθεν αντιπολίτευση, αναμασώντας 12-14 ονόματα μακρινών συγγενών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι είχαν ή δημιούργησαν τραπεζικό λογαριασμό σε…. άλλη χώρα της πόρνης Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή στην Ελβετία!!!!

  === Δημιούργησαν χίλια μύρια προβλήματα στον λαό και ο τσόγλανος του ΣΥΡΙΖΑ με τους αφέντες του, βρήκε παιχνίδι να πεντοβολίζει για να μην ασχολείται με τα θέματα ουσίας. Αυτά τα κρατά για το μέλλον, για τα δικά του μνημόνια με τους παγκοσμιοποιητές – σιωνιστές τραπεζίτες. Είναι τέτοια η παπαριά του non paper, του ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΠΡΑ, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι αποσκοπεί στον καθολικό εγκλωβισμό του πολιτικού σύμπαντος και στον αποπροσανατολισμό των μαζών, στην Λίστα Λαγκάρντ, που δεν άντεξα, και έβαλα το παρακάτω σχόλιο:

  === ΟΧΙ.
  === ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΥ (το non paper του Τσίπρα), ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΛΙΣΤΟΜΑΧΙΑ.
  === ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
  === ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ (ΛΕΝΕ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  === ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 130 ΔΙΣ ΕΓΙΝΕ 300 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΔΙΣ!!!!
   === ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.
  === ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΦΤΙΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ -ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΚΛΑΒΩΝ- ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 1.400.000 ΑΤΟΜΑ.
  === ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

Μέσα κι΄ έξω απ΄ τη βουλή σουλατσάρουν αγέρωχοι ληστές και λήσταρχοι, με το κλεμμένο δημόσιο χρήμα να χύνεται από τις τσέπες επειδή δεν χωρά, κανένας κρατικός ελεγκτικός μηχανισμός δεν τους αγγίζει και το μαλακισμένο προτρέπει σε κοκορομαχίες ευνουχισμένων κοκόρων, του τύπου, ο πρώην της πρώην συζύγου του Άδωνι…. είναι στη λίστα, ή ο τρίτος εξάδελφος εξ αγχιστείας και λοιποί, κλπ, κλπ ΠΕΝΤΟΒΟΛΙΣΜΟΙ!!!!!!

Απάντηση