ΑΕΚ 1  === Για να διαγραφούν (ισχυρίζονται οι κοπρίτες) τα χρέη που κατασκεύασαν οι λεφτάδες!!! Διαβάστε:
   === Ανακοίνωση Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS

   === Ενωσίτες εσείς που πραγματικά αγαπάτε την ΑΕΚ μην κλαίτε για ότι έγινε σήμερα.
   === Αυτό που έγινε όσο και αν πονάει όσο και να μην το χωράει το μυαλό μας ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.
   === Ενός θανάτου που οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια με τις ενέργειές τους τα τελευταία χρόνια σάπιοι και ανίκανοι διοικούντες και οι γνωστοί σάπιοι οπαδοί.
   === Η λύση είναι μονόδρομος, Γ’ Εθνική τώρα, διαφραφή των χρεών και όλοι αυτοί που διοίκησαν τα τελευταία χρόνια στη φυλακή προς γνώση και συμμόρφωση των επόμενων .

  === Ναι Ενωσίτες στη ΦΥΛΑΚΗ, η ΑΕΚ πλήρωσε, ώρα να πληρώσουν και αυτοί.
   === Αυτοί που διαχειρίστηκαν εκατομμύρια, έκαναν ένα απίστευτο πάρτυ, άλλοι με μεταγραφές και μανατζαραίους, άλλοι με τα εισιτήρια, άλλοι με την μεγάλη ζωή, όλοι αυτοί εγκατέλειψαν την ΑΕΚ και την άφησαν να παίζει άφραγκη και με αμούστακα παιδιά.
   === Κανείς από όλους αυτούς δεν θα πρέπει να ξαναπεράσει το κατώφλι της ΑΕΚ.
   === Θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα της Ιστορίας αυτής της ομάδας .
   === Όλοι εμείς που αγαπάμε αγνά αυτήν την ομάδα θα πρέπει από αύριο κιόλας να σταθούμε δίπλα της όπου και να παίζει γιατί απλά είναι η ΑΕΚ η δική μας ΑΕΚ.
ΕΝΩΣΙΤΕΣ όχι δάκρυα,ΨΗΛΑ το κεφάλι ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ πρέπει να πετάξει και πάλι ψηλά.

Σ.Φ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1962 DEFENDERS
Eσπερίδων 95 Καλλιθέα

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: ΠΟΙΟΙ ρε ψώνια θα πάνε φυλακή??? Είδατε πολλούς που χρεοκόπησαν ομάδα, να πηγαίνουν φυλακή. Και γιατί ρε να μη πιστέψω, ότι ΑΥΤΟΙ σας άνοιξαν τις πόρτες, ώστε να μπείτε στο γήπεδο και να καταστρέψετε για λογαριασμό τους την ομάδα???

ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Απάντηση