ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ -ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ  === Ίσως γι΄αυτό ετοιμάζεται κόμμα απόστρατων αξιωματικών. (Κατά τη γνώμη του Μπαρμπανίκου ΛΑΘΟΣ)

  === Μόνιμο πανό διαμαρτυρίας υπάρχει στο μπαλκόνι των γραφείων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Εύβοιας, στην οδό Ιφιγενείας, στη Χαλκίδα. Η αλήθεια είναι ότι οι μειώσεις στις συντάξεις των απόστρατων αξιωματικών είναι τεράστιες.

  === Μιλάμε για ανθρώπους, που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν να φτιάξουν “περιουσία” όσο ήταν εν ενεργεία, αφού γύριζαν σε όλη την Ελλάδα λόγω των μεταθέσεων, ούτε μπορούσαν να κάνουν δεύτερη δουλειά, ούτε ο στρατός έχει …τυχερά, όπως άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

  === Δικαίως λοιπόν διαμαρτύρονται οι απόστρατοι, αλλά δυστυχώς δε τους ακούει κανείς. Ίσως γι’ αυτό ετοιμάζονται κάποιοι να φτιάξουν κόμμα απόστρατων αξιωματικών, ώστε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με συμμετοχή στην πολιτική εξουσία.

  === Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

  === ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΥ:
=== Οι απόστρατοι σαφώς και είναι ένα εκλεκτό κομμάτι του Ελληνικού λαού, αλλά είναι και σπλάχνο του και πατέρας του. Κοντολογίς θεωρώ σαχλό τον διαχωρισμό από τον υπόλοιπο λαό, που πιθανόν να δεινοπαθεί εξίσου ή και περισσότερο. Έτσι μας θέλει  διασπασμένους η χούντα των σιωνιστών της Αθήνας. Τι άλλο νόημα θα είχε ο εκλεπτισμός και η εύνοια ολιγομελών κοινωνικών ομάδων, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι ένα με την εξαθλίωση???
=== Δεν έχει κοινά σημεία για κοινό εγώνα ο απόστρατος, αλλά και ο εν ενεργεία αξιωματικός, με τον οποιονδήποτε εργατοϋπάλληλο, με τον βιοτέχνη, με τον άνεργο, με τον μπακάλη, με τον γεωργό????
=== Ακόμα και αν δεν είχαν σχέση και συνάφεια τα προβλήματα των αξιωματικών, με τα προβλήματα που υποφέρει από κυβερνήσεις ληστών και κατσαπλιάδων ο υπόλοιπος λαός, είναι δύσκολο να αντιληφθούν οι αρτηριοσκληρικοί ψευτοηγήτορες των αποστράτων, ότι η θέση τους είναι δίπλα και ΜΑΖΙ με τον λαό???? Αν αφανίζουν ή ασοπεδώσουν ατην απόλυτη φτώχεια, όλους τους άλλους κλάδους και όλες τις άλλες κοινωνικές τάξεις, δεν καταλαβαίνουν μερικοί, ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ έρχεται και η δική τους σκλαβοποίηση?????
Αν δεν καταλαβαίνετε, τότε φτάξτε και δύο και τρία αποκόμματα, ένεκα της καλύτερης και αξιώτερης προέλευσης, από τον στρατό ξηράς, ή από την αεροπορία, ή από το ναυτικό και στο τέλος θα μείνει ο καθείς (όπως συμβαίνει και δεν το βλέπετε) με τη “μοναδικότητα” στο χέρι. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ο λαός χρειάζεται κάτι καινούργιο και ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, αλλά όχι αποκόμματα, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.

ΟΧΙ ΙΚΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ — ΟΧΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ — Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΧΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΟΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΙΑΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ-ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΕΦΕΔΡΙΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ.

Απάντηση