ΕΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  === Οι εργαζόμενοι του Τσιμεντάδικου ενημερώνουν τους Χαλκιδέους για το κλείσιμο του εργοστασίου.

  === Ειδικό περίπτερο παραχώρησε ο Δήμος Χαλκιδέων στο Σωματείο Εργαζομένων στο Τσιμεντάδικο, προκειμένου να ενημερώσουν τους Χαλκιδέους ( και όχι μόνο) για το κλείσιμο του εργοστασίου από την ΑΓΕΤ.
=== Το περίπτερο στήθηκε στην οδό Αβάντων και όπως μας είπε ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Κούκουρας θα παραμείνει εκεί μέχρι να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι και να λειτουργήσει πάλι το εργοστάσιο.

  === Ενημέρωση στο Αλιβέρι για το Τσιμεντάδικο της Χαλκίδας
=== Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων στα «Τσιμέντα Χαλκίδας» ενημέρωσε τους κατοίκους του Αλιβερίου, για τις δυσάρεστες εξελίξεις στο εργοστάσιο, σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 16 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου.
=== Στη συγκέντρωση ήσαν παρόντα και στελέχη του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, τα οποία απάντησαν στους ισχυρισμούςτης διοίκησης της ΑΓΕΤ, σχετικά με το κλείσιμο του Τσιμεντάδικου, ενώ ανακοίνωση-πρόσκληση για συμμετοχή στη συγκέντρωση εξέδωσε και η Λαϊκή Επιτροπή Αλιβερίου, η οποίασε ανακοίνωσή της τονίζει:
=== «Καμία ανοχή στις απαιτήσεις της πολυεθνικής. Μαζικός, οργανωμένος αγώνας για να εμποδιστούν τα σχέδια της “LAFARGE”, να μη χαθεί καμία θέση εργασίας και να διασφαλιστούν τα εργασιακά δικαιώματα με την υπογραφή ΣΣΕ.»

Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ηλία, για να γυρίσ΄ ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ…… Και θέλει πολυμορφική και πολυσυλλεκτική (και όχι εγωκεντρική) δουλειά. Θέλει να βλέπουμε, και πόσες μπουκιές ψωμί έχουν κλέψει οι πολυεθνικές, όλα τα τελευταία 30 χρόνια, και όλοι μας είμασταν θεατές, περιχαρακωμένοι σε στενού και τοπικίστικου τύπου συμφέρον. Πρέπει πρώτ π΄ όλα, ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ. Αυτά που μόνοι μας κλωτσίσαμε και δεν εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, στο όνομα των ηλίθιων μοναδικοτήτων μας.

 

Απάντηση