Εγγύηση 50.000 ευρώ για το “πόθεν έσχες” Παπαντωνίου

18 Απριλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΥ  === Τη χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ επέβαλε ο ανακριτής που χειρίζεται το πόθεν έσχες στο Γιάννο Παπαντώνιου για το αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος της ανειλικρινούς περιουσιακής κατάστασης. Παράλληλα για το αδίκημα της συνέργειας επιβλήθηκε στη σύζυγό του εγγυοδοσία 20.000 ευρώ.

  === Σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγγελία εφετών Αθήνας πριν από περίπου ένα μήνα και αφορούσε κατάθεση της συζύγου του σε υποκατάστημα της τράπεζας HSBC της Γενεύης, το όνομα της οποίας φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ.

  === Στον επίμαχο λογαριασμό φέρεται να εντοπίστηκαν 2,2 εκατ. δολάρια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στο πόθεν έσχες του 2008.

  === Ο Γ. Παπαντωνίου επανέλαβε ενώπιον του ανακριτή όσα είχε υποστηρίξει και στη Βουλή, όπου είχε αναφέρει ότι δεν είχε γνώση του επίμαχου ποσού.

  === ΠΗΓΗ: enet.gr

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ο/Η Εισαγγελέας που τα ενέκρινε, είναι κρυφός??? Να μη ξέρουμε προς τα που να χειροκροτήσουμε??? Να μη μαθαίνουμε και την προκοπή του??? Οι προμήθειες ενόπλων δυνάμεων, είναι εκτός αρμοδιότητας??? Το υπουργείο Οικονομικών??? Τσου???? Μα εκεί είναι τα κακουργήματα για να φτάσουμε, αν φτάσουμε στα πλημμελήματα….

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Τι εγινε με τον πρυτανη επαρχιακου πανεπιστημιου και καθηγητη ιατρικης που βρεθηκε με αδικαιολογητου υψους καταθεσεις και εξαφανισθηκε μετα? δεν ισχυει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ για τους ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ??????

Απάντηση