ΔΙΩΤΗΣ -ΣΤΙΚματισμένη ΞΑΔΕΛΦΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  === ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Κατασυγκινημένος ο μεγάλος ΣΤΙΚοπλόκος, δείχνει αποφασισμένος για νέα ΣΤΙΚματισμένα επεισόδια…. Που πήγαν τα ΠΡΟτροϊκάνικα αφανή δάνεια???… Και να βρεθούν θα είναι φαγωμένα και παραγεγραμμένα!!!!! Ματωμένα αγγούρια Μανωλάδας γίνανε…. Εμείς όμως, θα έχουμε βρει όλα τα ΣΤΙΚάκια και θα μοιρολογάμε τη μαύρη μοίρα μας, τύχη κακομοίρα μας…..

  === ΣΤΟ ΣΤΙΚ Νο 6, ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ:

 === Βρέθηκε και τρίτο «στικάκι» — Xωρίς τα αρχεία των συγγενών του Γ.Παπακωνσταντίνου ο υπολογιστής Διώτη.

  === Τη δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας στο φορητό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη έστειλαν στη Βουλή οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
   === Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη πραγματογνωμοσύνη που έγινε στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή προκύπτει ότι υπάρχουν ίχνη από 23 USB, εκ των οποίων τρία «παρουσιάζουν ανακριτικό ενδιαφέρον», δηλαδή σχετίζονται με τη λίστα Λαγκάρντ.
   === Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι υπήρχαν δύο USB: Αυτό που φέρεται να έδωσε ο Γ.Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη και αυτό που φέρεται να έδωσε ο κ. Διώτης στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Το τρίτο USB «μπαίνει» για πρώτη φορά στον υπολογιστή του κ. Διώτη στις 15/7/2011 ενώ η τελευταία σύνδεση του γίνεται στις 16/1/2012.
   === Επίσης στην αναζήτηση που έγινε στο σκληρό δίσκο βρέθηκαν συνολικά 2.059 αρχεία αλλά δεν υπάρχουν τα τρία αρχεία των συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με μέλη της Προανακριτικής στην ίδια πραγματογνωμοσύνη, αναφέρεται ότι το «στικάκι» που έδωσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στον Ευάγγελο Βενιζέλο «μπήκε» στον υπολογιστή του κ. Διώτη στις 8/7/2011 στις 14:01:41 μμ και αποσυνδέθηκε από τον υπολογιστή του το ίδιο βράδυ στις 11:01:44.
Εν τω μεταξύ στοιχεία από την Τράπεζα Ελλάδος αναφορικά με το ποια πρόσωπα από τη «λίστα Λαγκάρντ» έκαναν χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης για επαναπατρισμό κεφαλαίων το επίμαχο διάστημα που ο τότε υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου την είχε στα χέρια του, θα ζητήσει η Προανακριτική Επιτροπή.
Για το σκοπό αυτό τα μέλη της Επιτροπής θα ζητήσουν από το ΣΔΟΕ να απευθυνθεί άμεσα στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και συγγενικά πρόσωπα του κ. Παπακωνσταντίνου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση