Πόσα κόμματα είναι μέσα στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” ???

19 Απριλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Τσανεκλίδης Τάσος -ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ελληνικό Όραμα  === Τον τελευταίο καιρό έρχεται αλληλογραφία από έναν ηγέτη, τον Τσανεκλίδη Τάσο, πρόεδρο του ¨ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.”

  === Ο πρόεδρος Τσανεκλίδης με μπερδεύει, γιατί ακόμα προσπαθώ να καταλάβω, αν είναι εντός ή εκτός των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”

  === Το επίσημο είναι, ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συναποτελούνται (πλέον) από 18 βουλευτές, εκ των οποίων ο Γιάννης Δημαράς, είναι γνωστό ότι έχει το ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά το έχει παροπλισμένο και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Ο Τσανεκλίδης, παλαιότερα υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά δεν είναι βουλευτής.

  === Ας δούμε δύο από τις τελευταίες ανακοινώσεις του προέδρου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ, κι΄ ο Θεός να μας φωτίσει να καταλάβουμε:

  1.—- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
18/04/2013 —- Δελτίο Τύπου
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι κάποιοι πολιτικά τελειωμένοι   προσπαθούν να προσχωρήσουν  στο κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αγνοώντας την φωνή της βάσης!!! Η κοινοβουλευτική ομάδα χθες αποφάσισε ότι πολιτικές “συνεργασίες” με περιφερόμενους μνημονιακούς βουλευτές ή τέως βουλευτές που έχουν ψηφίσει τα μνημόνια δεν έχουν ορίζοντα στο κίνημα που ονομάζεται ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Το  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ  στηρίζει την ΑΡΝΗΤΙΚΗ απόφαση της Κ.Ο. του κινήματος αναφορικά με τέτοιου “είδους πολιτικούς γάμους” Ακολουθούμε και ταυτιζόμαστε με τα λόγια του Προέδρου κ. Π. Καμμένου που είναι τα παρακάτω: “ότι λέμε ισχύει για πάντα!!!!

  2.—- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
13/04/2013 —- Γραφείο Προέδρου
Ο Πρόεδρος του κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ έκανε την παρακάτω δήλωση: “Χαιρετίζω το συνέδριο της νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Εύχομαι προσωπικά καλή επιτυχία στο 1ο συνέδριο της νεολαίας.
Δυστυχώς όμως το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ δεν θα συμμετέχει στο συγκεκριμένο συνέδριο που έχει καλεσμένο τον βουλευτή Αχαΐας κ.Ν. Νικολόπουλο, που είναι γνωστό ότι με ελαφρά την  συνείδηση  ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο και είναι ένας από τους πολλούς ηθικούς αυτουργούς που οδήγησαν του Ελληνικό Λαό στις 5000 αυτοκτονίες ,τους 1500000 άνεργους και την βίαιη μείωση των μισθών και τον συντάξεων των Ελλήνων.Είναι γνωστό ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ είναι κίνημα της πλατείας που μετεξελίχθηκε σε κόμμα με πατριωτικά και αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά.Ότι λέμε ισχύει για πάντα”.

ΑΠΟΡΙΑ: Πρόεδρε, τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι??? Εσύ είσαι ιδιοκτήτης κόμματος, κι΄ απ΄ ότι βλέπω, κανένας δεν θέλει να σου το πάρει.Τι μπαίνεις στα χωράφια αλλων??? Θέλεις να σε κατηγορήσουν για εισπήδηση????? Κάνε τηλέφωνο στον πρόεδρο Καμμένο και λύστε τα μεγάλα ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ προβλήματα με ειρήνη.

Απάντηση