ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΘΗΝΑ???

20 Απριλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ 1  === Η πρωτεύουσα του Ελληνισμού και όχι μόνο, που παραδομένη στο έλεος των δυνάμεων του εθνομηδενισμού και με ανεξέλεγκτους ισλαμοφασίστες εισβολείς να αλωνίζουν απ άκρου σ άκρο στη χώρα…
  === γράφει ο REPORTO
  === Το καμπανάκι του κόκκινου συναγερμού, έχει αρχίσει ήδη να χτυπά επικίνδυνα, αλλά στον τόπο μας αυτό που περισσεύει είναι η “αφέλεια”, ο ψευδεπίγραφος ουμανισμός, και η ακατάσχετη υποκρισία.
=== Τα γεγονότα της Βοστώνης, απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αποτελεί μια ενεργοποιημένη βραδυφλεγή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, για τις κοινωνίες που τον ανέχονται.

=== Μπορεί φυσικά το παραμύθι όλων εκείνων που αρχικά προσπάθησαν ημιεπίσημα ή ανεπίσημα να εμπλέξουν τους Ρώσους στο δολοφονικό μακελειό…
Μπορεί επίσης να κατέρρευσε εξ αιτίας της τροπής των ίδιων των γεγονότων, το παραμύθι των επικοινωνιακών φερέφωνων, που επεχείρησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός σε περιστατικό εσωτερικής αμερικανικής τρομοκρατίας χωρίς τις όποιες άλλες προεκτάσεις. Αλλά το βέβαιο είναι πως ο δολοφονικός και αδίστακτος ισλαμικός φονταμενταλισμός, είτε αυτοτελώς κινούμενος, είτε χρησιμοποιούμενος από μυστικές υπηρεσίες υποκινούμενα προκειμένου να υποβοηθήσει επικίνδυνους και τυχοδιωκτικούς γεωπολιτικούς σχεδιασμούς για λογαριασμό των ισχυρών στρατιωτικοβιομηχανικών συμπλεγμάτων, παραμένει ενεργοποιημένη βραδυφλεγής βόμβα για τις κοινωνίες που τον ανέχονται.

=== Τώρα στη Βοστώνη κλείνουν προληπτικά τα τεμένη και άλλα ισλαμικά ιδρύματα, υπό τον φόβο της οργάνωσης αντιποίνων μετά τη σύλληψη του Τσετσένου ισλαιστή τρομοκράτη.
Τα κλείνουν γιατί όλοι γνωρίζουν καλά πως πίσω από την ταμπέλα των λατρευτικών χώρω, κρύβεται ένα επικίνδυνο άβατο κατασκευής δολοφόνων.(Δείτε εδώ το προφίλ του ενός από τους δύο βομβιστές)

=== Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα του εθνομηδενισμού και της επικίνδυνης επιπολαιότητας, οι διαδικασίες για την ανέγτερση ισλαμικύ τεμένους  με τρόπο προκλητικό στην καρδιά της Αρχαίας Αθήνας συνεχίζονται.
Σ αυτή τη χώρα του επικίνδυνου πολιτικού καιροσκοπισμού, επιχειρήθηκε ακόμη και η δολοφονική επίθεση των πληρωμένων μπράβων του τσιφλικά στη Μανωλάδα, να εμφανιστεί εν πολλοίς σαν ρατσιστική επίθεση, πράγμα που ενδέχεται υπό προϋποθέσεις να τροφοδοτήσει ανεξελεγκτες αντιδράσεις από τη μεριά των οργανωμένων ισλαμοφασιστικών συμμοριών και φανατικών ουτσεκάδων που δρούν ανεξέλεγκτα στον τόπο μας.
Και φυσικά σ αυτή τη χώρα των τυχάρπαστων, όψιμα και αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνιακούς, εμφανίζεται από το πουθενά ο Κικίλιας για να εκφράσει τί??? Την αντίθεση του στη δημιουργία τζαμιού στο Βοτανικό. Τώρα… Οψιμα… Και φυσικά χωρίς την παραμικρή διάθεση να αντιπαρατεθεί ουσιαστικά με τον πολιτικό φορές που τον στήριξε και ο οποίος πρωτοστατεί και διαχειρίζεται οικονομικά κια διαχειριστικά αυτή τη θλιβερή ιστορία.

  === Συνέλθετε ελεεινοί.. Συνέλθετε και σταματήστε άμεσα αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια με τη φωτιά, πριν πληρώσει ο τόπος ακριβά το τίμημα αυτής της δολοφονικής σας απερισκεψίας.

  === Επίλογος…
Θυμηθείτε πως επιχειρήθηκε να προβληθεί με τρόπο εθνικά επικίνδυνο το δολοφονικό περιστάτικό της Μανωλάδας, και δείτε την αλήθεια που επιμελώς απέκρυψαν  στις παρακάτω αναρτήσεις.
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΟΡΟΥΜ

Απάντηση