ΑΔΕΣΠΟΤΑ vs ΤΡΟΪΚΑ  === …..ΑΛΛΑ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ!!!!

  === Σας έχω εξομολογηθεί. Μερικά θέματα αργώ να τα δω, αλλά αν μου προκαλέσουν γέλιο, τα επικαιροποιώ και τα σερβίρω.

  === Είδα λοιπόν στο http://press-gr.blogspot.gr/ και από εκεί στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ, το Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Γ. Καμίνης “συνέλαβε” τον σκύλο που κυνήγησε την τρόικα έξω από το υπ. Οικονομικών. Πού βρίσκεται φυλακισμένος σήμερα ο Ρούμπι…!!!!

  === Διαβάζοντας και τα υπόλοιπα, διαπίστωσα ότι πριν από σαρανταπέντε (45) περίπου μέρες, τα αγανακτισμένα αδέσποτα της περιοχής πλατείας Συντάγματος, που συμβαίνει να είναι και φιλαράκια με τους μαγαζάτορες, τους πέριξ της γιάφκας των ληστών του υπουργείου οικονομικών, μια μέρα υποδέχθηκαν μπροστά στην είσοδο του υπουργείου τους τροϊκάνους με άγριες διαθέσεις!!!!

  === Οι χοντρομαλάκες της τρόϊκα τρομοκρατήθηκαν και…. απαίτησαν από την πράκτορα δήμαρχο Καμίνη, να εκκενώσει τη περιοχή, από συλλαλητήριους σκύλους κλπ διαμαρτυρόμενα αδέσποτα, διότι οι κύνες οι Ελληνικοί, έχουν μάθει το ποιόν τους και επιθυμούν πολύ να τους δαγκώσουν την υφαλοτρυπίδα, μέχρι ακραίου βάθους και ως εκεί που φθάνουν οι πεινασμένοι κυνόδοντες!!!!

ΚΑΜΙΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ  === Αυτό ήταν. Αν δεν το ξέρετε να το μάθετε, η υφαλοτρυπίδα των τροϊκάνων συνορεύει ισοβίως με την υφαλοτρυπίδα του κακοποιού δήμαρχου Καμίνη, οπότε και ο εισαγόμενος μεγαλοκοπρίτης αισθάνθηκε τον κίνδυνο να του γαργαλά την υφαλοτρυπίδα του και κατατρομοκρατήθηκε. Ασμένως αλλά ταχέως, επικήρυξε τους κύνες της περιοχής και διέταξε τη Δημοτική αστυνομία δια τα περαιτέρω. Η τελευταία μετά από κυνηγητά και εκτεταμένες έρευνες με πλήρη πολεμικό υλικό κλπ εξαρτήματα, κατόρθωσε και συνέλαβε τον έναν σκύλο ονόματι Ρούμπι και τον εξόρισε στο…. Γκουαντάναμο μαζί με μέλη της Αλ Κάϊντα των Αμερικάνων!!!

  === ΕΔΩ, εγώ ο Μπαρμπανίκος και οι στρατιές των αγανακτισμένων επαναστατών Tsoutsouneros, κάνουμε έκκληση σε κάθε πατριώτη, για να παράσχει κάθε βοήθεια και καταφύγιο στους “Στράτο” και “Σάκη” που διαφεύγουν τη σύλληψη από τα νύχια του μανιώδους δολοφόνου σκύλων και γελοίου υπηρέτη της χούντας και των τροϊκάνων.

  === Ο “Ρούμπι” ο “Στράτος” και ο “Σάκης” δεν είναι τυχαία σκυλιά. Είναι εθνικοί ήρωες και σαρώνουν στο διαδίκτυο!!!!

 

1 Comment

Απάντηση