ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ  === Μαθητές από το Ελληνικό Κολλέγιο Τιμίου Σταυρού, της Ελληνικής Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής, τραγούδησαν ψαλμούς, στο άτυπο μνημείο που έχει στηθεί στη Boylston Street, για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης, κατά τη διεξαγωγή του Μαραθωνίου της Βοστώνης.

  === Chanting at Boylston Street Memorial in Boston.

  === Students from Hellenic College Holy Cross Greek Orthodox School of Theology sing at the informal memorial set up for victims of the Boston Marathon at Boylston Street.

  === Τι έγραψε το “ΔΟΓΜΑ

  === Ύμνους έψαλλαν στο σημείο «μηδέν» όπου πραγματοποιήθηκε η τραγική βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη, οι φοιτητές της ελληνικής θεολογικής σχολής του «Τιμίου Σταυρού» της Βοστώνης.

   === Οι φοιτητές έψαλλαν στα ελληνικά και στα αγγλικά έναν από τους πιο γνωστούς ύμνους της χριστιανοσύνης το «Αγνή Παρθένε Δέσποινα» αφού χθες ήταν η ημέρα του Ακαθίστου Ύμνου.

   === Τόσο η Αρχιεπισκοπή Αμερικής όσο και η τοπική Μητρόπολη Βοστώνης, ενεργοποιήθηκαν άμεσα μετά το τραγικό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε τρεις πολίτες και τραυμάτισε δεκάδες, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους των Η.Π.Α.

   === Εκτός από τους φοιτητές, πολλοί κάτοικοι της περιοχής στάθηκαν στο σημείο για να προσευχηθούν για τα αθώα θύματα της τρομοκρατίας.

Απάντηση