ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΟΥΝΤΑΣ   === Έγινε κι΄ αυτό!!! Σε τελευταία δημοσκόπηση, το “δείγμα” υποβαλλόταν και σε ερώτημα, για να συγκρίνει τη σημερινή χούντα των Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, με τη χούντα Παπαδόπουλου – Πατακού – Μακαρέζου!!!!

  === Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ έρευνα (σύμφωνα με τους αλήτες που τη σχεδίασαν) έδειξε, ότι το 30% των ερωτηθέντων δήλωσε, ότι με τη χούντα της 21ης Απριλίου 1967, “ζούσε” καλύτερα!!!

  === Πρέπει να είσαι μαζόχας για να καταδεχθείς να υποβληθείς σε ερώτημα επιλογής ΧΟΥΝΤΑΣ και καθεστώτος στέρησης δικαιωμάτων και ελευθεριών ή φασιστικής παραλλαγής.

  === Επειδή και την έρευνα και τη στατιστική την έχω σπουδάσει, θα σας πω το “κλειδί” της απάτης, των ναζιστών-σιωνιστών που πραγματοποίησαν τη κάλπικη έρευνα. Η χούντα των συνταγματαρχών “ζούσε” πριν 39-46 χρόνια. Αυτό σημαίνει, ότι από τους σύγχρονους με τη χούντα πολίτες, το 65% τουλάχιστον έχει πάει στον Άγιο Πέτρο!!!! ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ, το υπόλοιπο 35% των τότε πολιτών, που πιθανών να ζει και σήμερα, να μας δώσει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Όσα και αν το τεντώσεις δεν μπορεί να συμβεί, παρά ΜΟΝΟ, εάν η εταιρεία που έκανε τη δημοσκόπηση, ΝΟΘΕΥΣΕΙ 200%+ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ.

  === ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ, έτσι ώστε να μη μπορέσει να απαντήσει σε συνθήκες πλήρους ελευθερίας.
=== Να με συγχωρήσουν οι φίλοι μου όταν μερικές φορές χρησιμοποιώ ακραίες εκφράσεις. Το κάνω για να προκαλέσω ΣΟΚ αποβλάκωσης και εν προκειμένω λέω: ΠΟΤΕ δεν θα δεχόμουν να υποβληθώ σε ερώτημα, για το αν προτιμώ τα σκληρά ή τα τσιρλάτα ΣΚΑΤΑ που μου σερβίρει ένα ανελεύθερο καθεστώς για να φάω. ΟΜΩΣ, ένας απλός και αιφνιδιασμένος πολίτης, δεν έχει χρονικά περιθώρια να σκεφθεί και να κατανοήσει που το πάει ένα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και εύκολα παγιδεύεται. Τα αποτελέσματα μιας τέτοιας έρευνας είναι αναξιόπιστα και απορριπτέα και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ για να κατευθύνουν τις μάζες προς τα σκοτεινά σχέδια των εμπνευστών της.

2 Comments

 • Ο/Η nikolaos λέει:

  otan lete xoynta enoite to shmerino (politiko)kathestos;

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   Σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.
   ΕΝΝΟΩ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ-ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

Απάντηση